magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2014. augusztus 19. 13:13 - maxval a bircaman

Kertész antiszemita lett!

Segítség, Kertész Imre antiszemita lett!

 

Elfogadja a gonosz, fasiszta, cigány diktátortól a kitüntetést. Legitimálja a "diktatúrát". Meg biztosan eleve totálhülye már a szegény vénember.

 

A ballib agytröszt ismét kitett magáért. Miután éveken át JOGGAL kritizálta a MIÉP-es, jobbikos és fideszradikális gyomorforgató szövegeket Kertész ellen, most pár nap alatt lenullázta magát a Kertész-ügyben. Kiderült: edddig valójában leszarták Kertészt, ő csak egy felmutatható jelképnek kellett. Most a jelkép félrelépett, nem teljesítette a ballib napiparancsot, így le is sújt rá azonnal a ballib vasököl.

 

A szélsőjobb Kertész-ellenesség gyomorforgató, de vicces is. Engem leginkább a Borisz Paszternak körüli hisztériára emlékeztet a Hruscsov-kori Szovjetúnióból, amikor megszületett a máig használatos orosz szállóige "не читал, но осуждаю" (nem olvastam, de elítélem).

 

Ezzel szemben a ballib reakció csak szimplán gyomorforgató, vicces elem nélkül.

 

А dolognak persze van egy jó oldala: a ballibák sikeresen viszik magukat a szakadékba, egyre nagyobb lelkesedéssel.

 

16 komment
· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr786616987

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kertész Imre 2014.08.21. 15:08:04

Kertész fő bűne az, hogy egy tőről fakadónak tartotta a totalitarizmusokat, ebből következően egyformán elítélte a náci és a kommunista rendszert, valamint nem zsidó szenvedéstörténetként, hanem európai traumaként írt a második vi...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Abendsen 2014.08.20. 12:50:19

Már várom a tényfeltáró cikket Kertész pápista kapcsolatairól az Amerikai Népszavában.

Quercus a favágó 2014.08.20. 16:03:51

Te Max! Az a Nol-os hasonlat a HA-n, igen találó volt.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.08.21. 13:38:08

Birca, megint hülyeségeket beszélsz.

Orbánék megint olyat léptek, amire nem volt jó válasz. Sajnos kavarásban szokás szerint tehetségesek, bár csak az ország irányítása menne nekik ilyen jól...

maxval a bircaman · http://maxval.co.nr 2014.08.21. 13:50:41

@Fedor:

A lépés súlyos csapás lehetett volna a Fidesz számára, ez tény. De ettől megmentette őt ismét a ballib hisztizés.

A ballibek hülyesége ismét Orbánt segíti ebben az ügyben.

Ha a ballib agytrösz most azt mondta volna "bravó, Orbán elhatárolódott saját radikálisaitól, ez jó jel, egy lépés a jó irányba", nos ez valóban sok embert elfordított volna a Fidesztől, a Fidesz jobbszárnyát biztosatan.

De a ballib agytröszt ismét besegített Orbánnak. A ballib agytrösztre Orbán mindig számíthat, mert ez az agytröszt mindig milliméterekre kiszámíthatóan reagál mindenre. Most is mi lett? Kertészt kezdték halkan ócsárolni! Mi erre a Fidesz jobbszárnyának a reakciója? Bár továbbra is utálják Kertészt, elismerik Orbán zseniális mozdulatát az egész ügyben és fanyalkodva, de összezárnak Orbán körül.

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2014.08.21. 15:07:10

Kertész fő bűne az, hogy egy tőről fakadónak tartotta a totalitarizmusokat, ebből következően egyformán elítélte a náci és a kommunista rendszert, valamint nem zsidó szenvedéstörténetként, hanem európai traumaként írt a második világháborúról.

Ezt képtelenek megbocsátani neki a liberálfasiszták!

milliliteratura · http://milliliteratura.blog.hu/ 2014.08.22. 11:40:43

@maxval a bircaman: így van, sajnos amíg van ez a baloldal, addig orbán kényelmesen középre tudja magát pozicionálni, a két szél meg annyira sötét, hogy az még az agyhalott fideszeseknek is egyértelmű, ezért fel sem merül bennük, hogy ne a fideszre szavazzanak.

milliliteratura · http://milliliteratura.blog.hu/ 2014.08.22. 11:42:04

@bölcsészmérnök: dehogy. azt, hogy utálja a komcsikat, egyszerűen agyonhalgatták. de most nem tudják agyonhallgatni, hogy átveszi a kitüntetést, ezért kinyírják. így megy ez.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.08.25. 13:04:19

@maxval a bircaman: "Ha a ballib agytrösz most azt mondta volna "bravó, Orbán elhatárolódott saját radikálisaitól, ez jó jel, egy lépés a jó irányba", nos ez valóban sok embert elfordított volna a Fidesztől, a Fidesz jobbszárnyát biztosatan."

Csak épp akkor hazudtak volna, ehelyett leírták azt, ami a valóság.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.08.25. 13:06:22

@bölcsészmérnök: Könyörgöm, hol szidta bárki is Kertészt olyanokért, amiket leírsz? Schmidt Mariska elkeste ezt a hazugságot, hogy a ballib kitagadta Kertészt (miközben a joboldal Imnre Kertészei állandóan, Gyurcsányék ellenben kifizették a magyar filmgyártás eddigi legdrágább filmjét előtte tisztelegve), most akkor ez a lesz az állandó mantra?

a gondolkodni próbáló maxval birca · http://maxval.co.nr 2014.08.25. 13:10:41

@Fedor:

Nem írták le mi a valóság. Elkezdték Kertészt gyalázni.

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2014.08.25. 15:04:43

@Fedor: A liberálfasiszták véleményvezérei egytől egyig kommunista gyökerűek és egyben a holokauszt-ipar működtetői és haszonélvezői is. Nem meglepő, hogy szíven ütötte őket, amikor Kertész Imre egyenlőségjelet tett a fasizmus és a kommunizmus közé, valamint holokausztbohócnak nevezte magát és arról beszélt, hogy mára holokauszt-iparrá vált az emlékezet kultúrája. Ezek a kijelentések ugyanis a liberálfasiszták ideológiájának az alapjait kérdőjelezik meg.

Húsleves 2014.08.31. 15:56:17

@a gondolkodni próbáló maxval birca:
A kitüntetés körüli cirkusz csak ürügy. A ballib retardáltaknak természetesen nem ez a bajuk Kertész Imrével, csak eddig nem találtak rajta fogást. Az ő bajuk, amitől régóta fulladoznak, természetesen az, hogy Kertész Imre kitálalt a szívüknek oly kedves holokausztbizniszről és az alapító szellemével mára teljesen ellentétes irányba átpolitizált Nobel díj kulisszatitkairól.
Egyébként gratulálok, szoktam olvasgatni a blogodat, nagyon jókat írsz.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása