magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2014. október 18. 15:15 - maxval a bircaman

Pánikban Amerika

Mi áll pár, valószínűleg korrupt magyar kormányközeli ember Washington általi beutazási tilalma mögött?

A magyarázat világméretű.

A kissé napbarnított ateista-liberális amerikai vezér (a legrosszabb elnök az USA egész történelmében) össze-vissza kapkod, miután kudarcot kudarcra halmozott.

Az USA történelmi vereségének vagyunk tanúi. Súlyos geopolitikai harc zajlik, s a nyugat vesztésre áll. Pánikban van a nyugat és annak vezetője, Amerika, mert csökken befolyása a világban.

Az ukrajnai fronton súlyosan vesztett Obama, Kína erősödik.

Mi maradt? Maradt a NATO-tagok megrendszabályozása. Ennyi az egész. A korrupció csak ürügy. Ha a magyar. kormány tökéletesen Washington-hű lenne, kapott volna beutazási tilalmat akár a legkorruptabb Fidesz-közeli ember is? Mindenki gondolozzon ezl ezen…

Jelenleg, nyugat által szervezett és fizetett kínai “civilek” éppen káoszt próbálnak szervezni Hongkongban, Reméljük, a kínai vezetés kemény kézzel fog elbánni az úgynevezett “demokrata” aktivistákkal. Oroszország ellen keményebben igyekezett fellépni Obama: véres háborút készített elő, de az már első, előkészítő, ukrajnai szakaszában csúfos nyugati verességgel ért véget. Magyarország sokkal kisebb hal, itt csak beutazási tilalom van.

Persze a magyar ballibek – mint minden rendes ötödik hadoszlop – tapsolnak az országra támadó idegen erőknek...

qw3a

22 komment
· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr716805347

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.10.20. 11:39:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Az USA és a Fidesz 2014.10.19. 13:38:45

  pocsék közhely, de mindkettőnek igaza van, és mindkettő hazudik.korrupt a fidesz? igen, korrupt. de ezzel a lépéssel az USA azt állítja, hogy csak a fidesz korrupt, az azt megelőző kormányok nem, hisz akkor senkit se tiltottak ki, márpedig ugyanolya...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Right Wing 2014.10.18. 16:06:20

„Persze a magyar ballibek”

Helyesebb lett volna magyarországit írni. Egyébként egyetértek.

Húsleves 2014.10.18. 18:34:38

Haszna is van azért ennek az előre nobeldíjazott szánalmas elnöknek, mert végre leesik sokaknak, hogy kik ezek valójában, ahogy ez a csinos lány szépen elmagyarázza:
www.youtube.com/watch?v=VIMnIh10po0

Urfang 2014.10.18. 19:08:22

Azt nem tudom, hogy Obama mennyit bukott az ukrán fronton, de az biztos hogy az ukránok kiszabadultak az orosz érdekszférából és átigazoltak az EU-hoz.
gdb.voanews.com/6BB2A91C-9219-468C-AD1D-7B4963E87332_w640_r1_s.jpg

Putyin meg hiába vívja a keresztényi háborúját a fehér faj bástyájaként vagy mi, a zavaros kommunista-nacionalista propaganda se tudja már elleplezni a kudarcot.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.10.19. 13:42:48

@Urfang: ez melyik szerződés a képen?

azért még nincs lefutva h
ahogy az is kérdéses, h putyin nem-e a globális nagytőke finanszírozza, avagy érdekelne milyeen az új kgb és a moszad viszonya
hisz ott is van meki..

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.10.19. 13:44:16

@Urfang: azért még nincs lefutva h ki győz, putyin v usa
ahogy az is kérdéses, h putyinékat nem-e a globális nagytőke finanszírozza, (avagy érdekelne milyeen az új kgb és a moszad viszonya)
hisz ott is van meki..

Bereznay 2014.10.21. 15:10:39

@Húsleves:

Az, hogy csinos, nem kérdés, de amiket mondott azok közt van egy pár igazán rossz/zavaros indok arra néve, hogy az utalt pasas mitől ciki. Többnyire nem attól, amit csaj mond (akinek tökéletlensége eléggé kiderül abból,hogy valaha is bedőlt neki, bármennyire bánja), de ha az indoklásaival többször nem, a konklúziójával majdnem egyetértek. Majdnem, mert az az alak sokkal, de sokkal rosszabb annál aminek a lány elmondja, aki végülis mindössze utálja. A pasas szörnyeteg, és ez is enyhe.

Bereznay 2014.10.21. 15:17:47

A cikk alap dolgokban nyúl mellé. Erről csak annyit, hogy amit Obama veszteségekén könyvel el, az a kérdáéses izé győzelme. Mndjuk nem áll egyedü a cikkíró azzal az elképzeléssel, hogy attól, hogy ez az alak Amerika elnöke, attól nyilván már Amerika érdekeit képviseli s. Erről szó sincs. Emberünket az ország irányában aminek élén áll a rossz szándék vezérel. Sikeres politikus, amennyiben sok célját eléri. Fő célja az Egyesült Államok (amellett, hogy általában a Nyugat) tönkretétele. Csak ez olyan hihetetlennek tűnik. Igen. De attól még világos, hogy igaz. Azt a garázdálkodást amit foytat, józanul nehéz mással magyarázni.

maxval a bircaman · http://maxval.co.nr 2014.10.21. 15:27:52

@Bereznay:

Ismerek ilyen amerikai véleményeket, de nem tudtak meggyőzni.

Húsleves 2014.10.21. 20:16:21

@Bereznay:
Szia!
Azt azért ne felejtsd el, hogy fiatal lányról van szó, és ahhoz képest nézd, hogy már őt sem lehet annyira könnyen megvezetni. Igaz persze hogy korábban hitt Obamának, de ez nem akadályozta meg, hogy utólag felismerje és elismerje a tévedését.
Tudom, hogy a külpolitikában kevésbé értünk egyet, mint a magyar viszonyok tekintetében, de azt gondolom, hogy az ami Amerikában és az Amerika vezette nyugati világban egyre inkább körvonalazódik, az nagyon gáz, és ebben Obama szerintem is csak egy báb.
Azért linkeltem be a kiscsajt, mert éppen ezt láttam a Youtube-on, de vannak azért igen tekintélyes emberek is (például Noam Chomsky), komoly, jól elmagyarázott érvekkel, akiket nem lehet ilyen könnyen elintézni.

Bereznay 2014.10.21. 21:14:06

@Húsleves:

Persze, persze, teljesen igaz amit a csajról mondsz, dehát nem is úgy néztem, hogy őt elmarasztaljam, csak, hogy mennyiben azonosulok azzal amit mond, meg mennyiben nem. Emberileg is természetesen nagyon jó vonás nála amit említsz, csakhát nem róla magáról gondolkoztam. Nálam az ilyesmi nagyon el tud válni. Volt pl. egyszer egy csaj akibe teljesen bele voltam hülyülve, viszont elég vörös volt a drága. (Idő: 1976). Dumáltunk, dumáltunk és kétségbeesésemet, hogy még mindig védi a rendszert, azaz meggyőzhetetlen, úgy találtam kifejezni, hogy magam elé néztem és lemondóan közöltem, „nincs más hátra, mindnyájatokat meg kell, hogy öljünk.” Na és láss csodát, ettől a lány nagyon ideges lett (hogy mik vannak!) Amitől én is ráébredtem, hogy ez itt a Magdi akit imádok és azonnal nekiálltam ölelni, csókolni. (Bármikor kapható vagyok a videón lévő csaj tekintetében is effélékre, sőt). Eltartott egy darabig, amíg viszonozta. Szóval, ha úgy tesszük föl a kérdést, hogy róla mit gondolok, minden lekesedésem az övé. Ha úgy, hogy miről mit gondol, nagyon örülök, hogy fejlődik, hogy a végeredményben közeláll hozzám, de az indoklás amivel a közös pontra eljut, nem mindig helyénvaló. Nagyon jól tetted szerintem is, hogy linkelted, Egy pillanatig sem gondoltam mást, akkor sem ha nem mindent nézünk ugyanúgy, ő meg én.

Az alak szerintem semmiképpen sem báb. Ki is lóg tulajdonképpen mindenből, már a saját pártja is egyre érezhetőbben szembefordul vele, kínos nekik. Chomskynál meg kevesen vannak akiknek a véleménye kevésbé érdekel. Kitűnő nyelvész, politikailag tökéletesen torz, beteg, undorító. De jól értelek ő is elmarasztalja pasasunkat? Az érdekes lenne, kb az első alkalom, hogy nem fordulok le a székről az álláspontja hallatán.

Húsleves 2014.10.22. 07:56:17

@Bereznay:
Én sem keverem a csaj véleményét magával a csajjal, remélem nem gondoltad ezt komolyan. Viszont se Chomskyról, se Obamáról messze nem egyezik a véleményünk. Chomsky nem csak nyelvész, hanem matematikus is, az érvei logikusak, az olyan "cáfolat"-oknál, hogy torz és undorító véleménye van, tőled azért mindenképpen többet várnék. Természetesen nem kell vele egyetérteni, másnak is lehet véleménye, sőt, nem is helyeslem ha valaki tekintély alapján hisz valakinek. Én sem azt nézem, hanem amit mond. Az viszont, hogy mégiscsak a világ egyik legkomolyabb élő tudósa, mégiscsak cáfolja azt a sztereotípiát, amit próbálnak az agyakba mosni, hogy aki nem szop be kritikátlanul minden disznóságot, amire más mentségük nincs, minthogy demokratáknak nevezik magukat, arra megpróbálják rákenni, hogy valamiféle buta, összeesküvés-elméletekben hívő ember. A hit ott kezdődik, hogy valaki indoklás nélkül igaznak fogad el olyan állítást, amely azoktól származik, akik szinte naponta buknak le a hazugságaikkal.
Sajnálom, hogy van egy pont, ahol nagyon elválik a véleményünk, de az a helyzet, hogy olyan zombi-apokalipszist se szeretnék megélni, ahol a szembejövő agyatlan dögök azt hörgik, hogy "democracyyyyyyyyy....., democracyyyyyyyyy.....". Márpedig nagyon úgy néz ki, hogy ahelyett, hogy a demokrácia önmagát igazolná azzal, hogy érezzük a jótékony hatásait, ehelyett a demokrácia kiüresedett magyarázkodássá vált, és ez nem Obamával kezdődött. Ráadásul nem is tartom okos embernek, se jó kommunikációs készségűnek, láttam pár megnyilvánulását. Amit csinál, egyenes folytatása az elődjei politikájának, a különbség csak az, hogy a kampányában (ami mögött jól tudjuk, hogy egy fél kisvárosnyi kommunikációs stáb áll) vastag bőrrel állt az eddigi politikát elutasítók élére, de ezzel a recepttel is találkoztam már (vajon hol?). És azt is tudjuk ugye, hogy a Nobel díjjal se ő tüntette ki előre saját magát, tehát mégiscsak élnék a gyanúperrel, hogy ostoba báb.
És most egy kicsit visszakanyarodva arra, hogy mennyire keveredik esetleg bennem a szimpátia meg érv. Én emberileg megértem azt, aki mondjuk zsidóként vagy mélyszegényként megérte a fasizálódó ország borzalmait és a szocializmust ezután megváltásként érte meg (például Illyés Gyula írásaiból azért eléggé látszik, hogy nem csak zsidók számára nem volt az a Horthy korszak annyira fényes). Emberileg tehát megértem, de ebből nem következik, hogy Rákosi jó volt, mert annak meg mások voltak a vesztesei. Ugyanígy emberileg megértem azokat is, akiknek a "rendszerváltás" sikert hozott, és ők meg ebből kiindulva látják a világot, de sajnos tőlük sem tudom elfogadni, hogy ehhez képest "kis áldozat", hogy általuk tehetségtelennek vélt emberek tömegei olyan szinten szakadtak le, hogy kukából esznek, ugyanis nekem nem ez volt az elképzelésem a jóléti társadalomról, amire már negyedszázada várunk.
Sajnos a nyugatról is az a véleményem, hogy a saját sikereiket, amelyek elválaszthatatlanok a pénznyomtatástól, a gyarmatosítástól és a háborúktól, önigazolásra használják, és ez egyáltalán nem Obamával kezdődött.

medium size devil 2014.10.22. 13:17:04

Maxval alias Ivan Marinov te fasszopo ruszkiberenc kormanyugynok ugy latom tovabbra is itt mergezed a levegot.
Ezuton is megkerlek takarodj a magyar oldalakrol.
Putyin 2008-ban felajanlotta a lengyeleknek Ukrajna felosztasat.
Az ukranok jo ideje probalnak megszabadulni a fojtogato azsiai "testveri" orosz "baratsagtol".
A nyugat segitsegevel ugy tunik ez sikerul.
Ez a valodi sztori, az USA hanyatlasarol csak almodozz ha mar ezert kapod a fizudat nyomorult agitator csicska.

medium size devil 2014.10.22. 14:06:18

Leszarom mit gondolsz egyszeruen csak kopj le a magyar civil mediarol marinov ugynok.

Naga Jolokia 2014.10.22. 22:25:15

@medium size devil: A volt külügy miniszter, aki derékig van az amerikaiak seggében, ma azt írta, hogy rosszul emlékezett.

medium size devil 2014.10.23. 02:56:36

Latom az FSZB segitseget kuldott Mironov ugynoknek.

Tudsz angolul?

www.telegraph.co.uk/news/worldnews/vladimir-putin/11177189/Sikorski-I-was-over-interpreted-on-Ukraine-annexation-comments.html

Szoval a lenyeget illetoen IGAZ az eredeti allitas.

Es magyarul?

m.origo.hu/nagyvilag/20140324-zsirinovszkij-ukrajna-felosztasat-javasolja-lengyelorszagnak-magyarorszagnak-es-romanianak.html

A terkepen jelolt felosztasbol megvalosult Krim elcsatolasa es kiserleti stadiumban van Donyeck megye levalasztasa.

Igazi komcsi sopredek vagytok Ivan haveroddal egyutt. A napot is lehazudnatok az egrol gorcsosen, arcabalihego izzaddagszagu erolkodessel de a napjaitok meg vannak szamlalva.

Mint szabad magyar civil polgar megkerlek teged is hogy kotrodj el a picsaba a magyar civil forumokrol.

EPP MOST EMLEKEZUNK MEG A MARTIRJAINKROL AKIKET OROSZ TANKOK TAPOSTAK EL A HAZAJUKERT VIVOTT HARCBAN ES VAN POFATOK ITT UGATNI TETVES BERENCEK?!

NE IRJATOK TOBBET HUZZATOK EL A NYOMORULT KURVA ANYATOKBA!!

Mark Bolt 2014.10.25. 04:53:17

Kegyetlen hülyeségeket hordtál össze. Ukrajnával Oroszország vesztett. Megnyerte a keleti területeiből amit tudott, az összes többit elvesztette, végérvényesen. Kína meg lehet hogy erősödik, de jelen pillanatban az EU és az Egyesült Államok külön-külön is négyszer többet termelnek nála, Oroszországnál meg 8-szor. Együtt ez a szövetség 8x többet termel Kínánál, 16x Oroszországnál. Aki ebből azt sakkozza ki hogy a Nyugat van szarban, az vadmarha.

Latcho Rom 2014.10.25. 19:44:10

@medium size devil: Lökött ivánunk, dehogy ügynök, dehogy.

Elszabtuk 2014.10.29. 09:53:02

Orriasi faszsagokkal dobalodztok. Az, hogy amerika vagy az EU csucson lenne az egy nagy marhasag. Nemetorszag allami adossaga 2.168 Milliard!!
Amerika allami adossaga 60 Billionen USD. (ma)
A Russzki Sanktiok miatt a nemet allam 4 Milliardot veszitett. Ajanlom azoknak akik nemetül vagy akar angolul beszelnek olvasnak, hogy ne a hazai statisztikat tanulmanyozzak, hanem a nemzetközi titkos Dokumentumokat amit Nemetorszagban a Bilderberger hoz nyilvanossagra!

Reactor 2019.10.25. 14:59:31

Obama fényévekkel jobb volt az idióta háborús bűnős George Bush-nál, de a ténytagadó klímaszétverő Cockface Trump-nál is.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása