magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2014. október 31. 20:30 - maxval a hozzászóló birca

Követelés a diktátorhoz

Egyáltalán Nem Tisztelt Orbán Diktátor Úr!

Mi, a nép, mind az 1200-an, azonnal követeljük, hogy folytassa az internetadó bevezetését. Viselkedése, hogy az eredeti ötletét visszavonta, nem európai stílusú lépés volt, ezért mélyen megvetjük Önt!

Értse meg, mindent egy lapra tettünk fel, szervezkedtünk, méregdrága hangosítást biztosítottunk, statisztákat béreltünk, megszereztük az USA, az EU, a NATO, a Soros Alapítvány és a Norvégiai Köztársaság támogatását. Megígértük mindenkinek, hogy forradalom lesz és Majdant csinálunk Budapesten.

Erre Ön ilyen piszkos, öv alatti trükkel kiüt minket! Ez felháborító!

72 órát adunk Önnek, hogy bevezesse az internetadót! Ha nem teljesíti ezt, akkor Ön ezzel ezen a héten másodszor is be fogja vezetni a diktatúrát! Ez már a diktatúra 147. bevezetése lesz 2010 óta!!!

Tisztelet nélkül:

Liberóné Balliba Emese – szóvívő, Ballib Agytröszt

Címkék: politika paródia
15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr986852591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zdanee 2014.10.31. 21:40:46

Te is könnyen pofázol külföldről. Gyere haza, termeld ide a GDP-t, csinálj ide gyereket, fizesd ide az adót, aztán legyél okos, kicsihuszár!

gyíkarc50 2014.11.01. 07:54:35

Jó nevet választottál. Azért téged sem az eszedért szeretünk kedves bircahang. Amennyiben ennyi tellik tőled , vonulj el a többi birkamenetelővel a téli szállásra és rágd a fideszes szénát. Aztán tavasszal megint jöhetsz bégetni.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.01. 11:11:30

Te barom, miből gondolod, hogy 1200 tüntető volt? Még a kormánypárti médiák is több 10.000 tüntetőről beszéltek.
Nagyon kezd már elegem lenni a nem magyarországon élő, de mindent jobban tudó tudálékos barmokból.
Gyere haza baszd meg élj ebben az országban, esetleg munkanélküliként és majd megváltozik a véleményed a dolgokról. Különben meg csak azt tudom mondani: kibic kuss.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.01. 16:52:54

@The Ghost Wolf:

Nézd meg a legújabb tüntetést. Azon még a szervezők szerint se volt 2-3 ezer embernél több.

Éhes_ló 2014.11.01. 17:13:14

Jó post, nagyot nevettem.
Nem lennék a ballibant hisztérikák helyében, ennyi bukott választás után, ilyen balfék vezetőkkel.
Szar lehet.
Remélem tartósan élvezhetjük a műsorukat, szét röhögöm magam!

Critic. 2014.11.01. 20:25:24

Fantasztikus. Hihetetlen humor-tehetség vagy Birca!

a nagy hohoohooo 2014.11.02. 18:13:52

Nem vonta vissza a netadót ,azt mondta :"EBBEN A FORMÁBAN ez így nem jó".Az általános netadót vonta vissza, januárban térjünk vissza rá, de most mondom, megoldja úgy, hogy ne hőzöngjön a nép.
Nem árt távlatokban sem gondolkozni.
Sokat sejtető Orbán kijelentése a net szolgáltatókat elítélő extra profitról, melyet az szerinte az országban kell tartani.
Ugyanis ez kísértetiesen hasonlít a kormány azon lépéseihez, amikor különböző pénzügyi elvonásokkal lerohasztotta a külföldi befektetőket, a cégeket megvettük, és állami irányítás alá kerültek.
Az internetnél is ez a cél.
Az állam a szolgáltatók helyébe lép, meghatározza tartalmat, totális ellenőrzése alatt tarthatja ezt a profilt.
Ezáltal korlátlanul meghatározhatja a fizetendő díjakat és a tartalmat, a szólás szabadságát meghatározva.
A net.re való nemzeti konzultáció időhúzás és értelmetlen, hiszen e témában a népnek egyértelmű lesz a válasza.
Jelzem, a konzultáció kiértékelése 2015.I-II. negyedévében történik meg.
A kormány erre játszik, de
"Hol lesz már a tavalyi hó?"
. Ő döntött, egyszemélyben és ő soha nem visszakozik ,nem szeret veszteni,mindig bosszút állt,soha nem adott úgy azt ne mástól vette volna el,így osztja meg az embereket. Így most már van ideje koncentrálnia az USA kitiltásokra..Továbbra is várjuk a válaszát arra a kérdésre, hogy kiket tiltottak ki az USA-ból. Miért távozott az országból a NAV két vezetője a botrány kirobbanása után? Milyen korrupciós ügyeket nem vizsgált ki a NAV? Van-e kapcsolat a kormánytagok és az eltussolt korrupciós ügyek között?
A 2015-ös költségvetési tervezetben még szerepel a netadó.
és... "Ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra, amit teszek"
Porhintés1.: Az internetadó nincs visszavonva. Ott van a költségvetési törvényjavaslatban, betervezett bevételként. Ezt a pénzt a költségvetés be fogja szedni. Nem az lesz a neve, hogy internetadó, hanem mondjuk a "telekommunikációs cégek különadójának az internetforgalomból származó bevétel után járó része." Nem gigabyteonként fogják kivetni, hanem fogják a netszolgáltatók tavalyi forgalmát és megnézik, hány százalékot kell ahhoz kiszabni, hogy pont bejöjjön a tervezett 25 milliárd forint.

Porhintés 2.: Ezt a netszolgáltatók át fogják hárítani. Vagy úgy, hogy kivesznek két népszerű csatornát az ötezer forintos csomagból és átrakják a nyolcezresbe (így fog tenni a UPC, a Telekom) a kicsik pedig nem fognak kapacitást bővíteni, ugyanannyi pénzért kevesebbet fognak szolgáltatni. Vagy egész egyszerűen bevezetnek valamilyen kezelési költséget, ahogy a bankok is tették.

Porhintés 3.: A Nemzeti Konzultáció a Békemenet levelező tagozata. Körülbelül másfélmilliárd forintért (igen, a te adódból) ki fognak postázni több millió levelet, olyan kérdésekkel, amelyeknek az lesz a kicsengése, hogy a netszolgáltatók gonoszak és lopnak, akarod-e hogy a kormány piros latexcsizmás néninek öltözve elfenekelje őket? Ki lesz adva az ország összes fidesz-irodájának, hogy legalább 2-300.000 levélnek vissza kell jönni. Az se baj, ha a Fidesz-iroda adja postára (most szorozd be szépen mondjuk a 200.000 db levelet 300 forint sima belföldi feladási díjjal és találd ki, hogy kinek az adójából fogják ezt fizetni)
Ezek után ki fog állni Orbán Viktor, valamikor jövő február elején, és közölni fogja, hogy az emberek akarják az internetadót. Szerinted akarják?

Porhintés 4.: Orbán Viktor ma hatalmas extraprofitokról beszélt. Internetet szolgáltatni valóban jó üzlet (a világon mindenütt az). Nálunk azért különösen jó üzlet, mert megengedik a szolgáltatóknak, hogy felosszák egymás közt a területeket, és megakadályozzák a normális árversenyt. Ezt egész Európában az uniós versenyjog tiltja, és akit rajtakapnak, megbüntetik. Nálunk nem.
Amúgy meg aki így játszik a társadalommal, ennyire játékszernek tekinti az embereket, a népet mint Orbán, az gonosz, rosszindulatú. Orbán tehát az.

ggiza 2014.11.04. 12:21:47

@zdanee: Mi lenne, ha inkább ti mennétek innét a picsába? ;)

ggiza 2014.11.04. 12:22:12

@The Ghost Wolf: Mi lenne, ha inkább ti mennétek innét a picsába? ;)

ggiza 2014.11.04. 12:25:10

@a nagy hohoohooo: Borzasztó!!!! Bőröndök még nincsenek becsomagolva? Biztos ami biztos... Nácizmus, terror, nyomor meg sanyar...

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.04. 17:18:59

@maxval birca hozzászóló: Te ég a sorok között sem tudsz olvasni. Hallgasd vissza a pénteki igehirdetését a Vezénylónak. Abban egyértelműen kimondta, hogy ebben a formában nem lehet bevezetni, de majd januárban a kormány visszatér a netadó kérdésére, lesz látszatkonzultáció és minden földi jó. Ezek után a netadó meg lesz szavazva, és be lesz vezetve.
Vagy van valami kormány közeli spannod, aki biztosan tudja, hogy a Vezényló csak heccből dobta be a netadó ötletét?
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása