magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2015. január 28. 07:07 - maxval bircaman felelős szerkesztő

Deka, deci, centi, …

Bontsunk pezsgőt, megalakult a 250. magyar ballib egységszervezet!

Az ember csodálkozik: ezek az emberek tényleg elhiszik, hogy az eszméjük népszerű, s csak egy új vezetőség kell, mely elintézi, hogy a nép ismét a levitézlett, országrontó, ballib eszmeiségre fog szavazni?

10926424_746759098753625_2815251906084979478_n

(forrás: Facebook)

Végülis mindegy. Majd csinálnak ők is egy 800-fős “tömeggyűlést”, esetleg picit “alkotmányoznak” is, aztán meg megszűnnek, csak előtte még gyorsan 3 ellenséges frakcióra szakadnak, melyek “kiderítik” egymásról, hogy Orbán ügynökei.

Címkék: ballib
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr957115615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Húsleves 2015.01.28. 07:50:59

A tipikus ballib gondolkodási sémája a következő:

- Orbán diktátor
- a Jobbik fasiszta
- az LMP Orbán csicskája
Tehát nyilván csak ők maradnak akik jogosultak a vezetésre.

A többségi nemzetet (tehát a választók nagy részét) genetikai alattvalóknak tartják, ami mindjárt felmentést is ad nekik hogy miért verik a választásokon agyon őket. A genetikai alattvalók nem értik, hogy a demokrácia nem azt jelenti hogy arra szavaznak akire akarnak, hanem azokra kell, akik megfelelnek a demokratikus kritériumoknak. Hogy kik felelnek meg a demokratikus kritériumoknak, azt természetesen ők mondják meg, hiszen ők a demokratikusak. A körbeforgó logika nem zavarja őket, a legtöbbje nem is érti hogy mi az. Ugyanúgy nem értik, hogy miért vádolják őket kettős mércével, hiszen ők mindig a jót védik és a rosszat támadják, arról meg nem tehetnek, hogy csak ők tudják mi a jó és mi a rossz.

Mivel Magyarország olyan szinten eltávolodott a demokráciától, hogy az emberek még a hízelgő "genetikai alattvalók" hívószóra sem mozdulnak a ballib megsegítésére, ezért nem maradt más, mint felkérni McCain és Goodfriend urakat, hogy állítsák helyre a demokráciát és a jövőbeni újabb elhajlások megelőzésére pedig hozzák létre nekünk az általuk már jól bevált demokratikus fékeket, mint például Guantánamó.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása