magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2015. március 28. 10:10 - maxval bircaman felelős szerkesztő

Zuhan a Fidesz.

Zuhan a Fidesz.

S még jobban zuhannak a ballibek. 

A ballib mítosz: a magyarok többsége hülye orbánista, ezért vannak ilyen választási eredmények. A valóság: fanatikus orbánista kevés van. Ha csak ezek szavaznának, a Fidesz sose nyerne semmilyen választást. A magyarok többsége kiválóan tudja, hogy a fideszes érdekkör egy korrupt maffia, mely semmivel sem jobb a ballib korrupt maffiánál, de a Fidesz még így is valami újat mutat fel a politikájában, ami elfogadhatóbb, mint a csődöt mondott receptet ismételgető ballibek. 

Ennyi az egész. S most látható is ez világosan. A Fidesz népszerűségének csökkenése NEM hoz támogatást a ballibeknek, hanem ez plusz támogatást ad főleg a Jobbiknak és kisebb mértékben az LMP-nek.

A veszprémi választásoknál kiderült: a ballib jelölt UGYANANNYI szavazatot kapott idén, mint tavaly, s csak azért nyert, mert a Fidesz-támogatók egy része nem ment el szavazni.

Éles helyzetben (pl. parlamenti választások) a ballibek harmadikok lennének, s az 1.-2. helyre meg a Fidesz és a Jobbik kerülne, s ma már abszolút nem biztos, hogy a Fidesz lenne az 1. és a Jobbik a 2.!

Azaz nem arról van szó, hogy a nép a nyugati modellt akarja (ezt képviselik a ballibek), hanem arról: a 3 nem-nyugati párt (Fidesz, Jobbik, LMP) között megy a valódi verseny.

A nyugati modell, a vad vadliberalizmus már ki lett próbálva, ez van 1990 óta, s nem jöt be. S miért erőltetsük a kipróbált rosszat? – mondja a magyar választók zöme.

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr67311810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

strangeworld 2015.03.28. 11:46:35

Neked egyébként mi az összetettebb véleményed a Jobbikról?
S látsz esélyt arra, hogy mondjuk '18-ban megnyerjék a választásokat?
Szerintem hamarabb összeállna egy Fidesz-ballib koalíció, mintsem hogy hagynák a Jobbikot nyerni. Viszont azt nagyon nem néznék jó szemmel a választók, abból nagy valószínūséggel balhé lenne.

Sexual Harassment Panda 2015.03.28. 14:29:11

@maxval bircaman szerkesztő:
A mostani jobbik nem az a pàrt ami 2ève volt.
Brutàlisan hùzòdnak közèpre.
Ez 2018ra mèg fokozòdhat is.

Sexual Harassment Panda 2015.03.28. 14:31:23

@strangeworld: sztem amennyire közèpre tolòdik, vàllalhatatlan lesz a radikàlis nàci kemènymagnak.
Ki fognak hàtràlni.
index.hu/belfold/2015/03/28/vona_a_jobbik_osztozik_a_zsidosag_gyaszaban/

Sexual Harassment Panda 2015.03.28. 14:42:48

Birca, mi van akkor, ha a jobbik lesz a Soros-Simicska pàrt?

Quercus a favágó 2015.03.28. 15:53:49

Ha nem történnek drasztikus változások a "politikai erőtérben", a Jobbik meg fogja nyerni a következő választást. Már csak azért is, mert egyrészről a választók már kétszer egymás után világosan kifejezték, hogy nem kérnek a magát baloldalnak nevező liberális gazemberekből, a nemzet idiótájából(Gyurcsány), a politikai panoptikumból(MSZP), és az utcán hőzöngő drogambulanciákból, másrészt azért, mert gyakorlatilag a Jobbik az a párt(a súlytalan LMP mellett), akit még nem próbáltak ki a választók.

Sexual Harassment Panda 2015.03.28. 16:27:34

@QUERCUS: nem lehet megmondani mi lesz 3èv mùlva.A jobbik tùl radikàlis.A legnagyobb esèlye a fidesznek van.

Quercus a favágó 2015.03.28. 18:23:34

@Sexual Harassment Panda:

Mi az, hogy a Jobbik túl radikális? Mert szerintem nem az. Persze a liberósok megpróbálják annak beállítani. Mint ahogy pl. a Syrizát is. De a Syriza sem az. Egyszerűen arról van szó,hogy bekövetkezni látszik amitől a globális tőke, és az őket aljas módon kiszolgáló liberálisok a legjobban rettegnek: az emberek nem kérnek a világpolgárságból, az Európai Egyesült Államokból, a nemzetek önrendelkezési jogának, hagyományainak, nyelvének, kultúrájának ledegradálásából, a tőke, a piac mindenhatóságának mantrájából.

Quercus a favágó 2015.03.28. 20:21:06

@Fajankó:

A pénzéből? Abból igen. Konkrétan abból, ami nekünk jár. Abból amit transzferárazással kisíbol az országból. Abból amit úgy síbol ki, hogy offshore paradicsomban bejegyzett cégével építi föl Magyarországon az áruházait, majd ennek az offshore cégnek irreálisan magas bérleti díjat fizetve menti ki a hasznot. Arra a pénzre szintén igényt tartunk, amit úgy lopnak el tőlünk, hogy- minő meglepő- offshore cégekben helyezik el a szellemi tőkét, majd ezért licenc díjat fizetnek, így megint csak kimenekítik a hasznot az adózás elől. Na ezt a pénzt kérjük.

Sexual Harassment Panda 2015.03.28. 21:44:44

@QUERCUS: lehet hogy nejed belefèr a nàci masìrozàs, megca zsidòzàs .Nekem meg nem.

Húsleves 2015.04.05. 17:30:33

@Sexual Harassment Panda:
Jól mondod, nálam is kiverte a biztosítékot, amikor magukat Charlie Hebdonak deklaráló, gyűlölködő büdös nácik tömegei lepték el az utcákat és a blogokat olyan rendkívül hiteles politikusok mögé felsorakozva, akik távoli országokban halomra gyilkoltatnak tömegeket a világ leggyűlölködőbb, leghazugabb ideológiájára, a liberalizmusra hivatkozva a "szabadság" és a "demokrácia" zászlaja alatt. Irakot azzal a hazugsággal támadták meg és irtottak ki több mint félmillió gyereket (tehát csak a gyerekek száma minimum ennyi) a büdös nácik, akik most már olyan szintre fejlesztették a híres toleranciájukat, hogy a Charlie Hebdo nevű, nyíltan uszító szennylap "értékeinek" védelmére vonultatják a hülye nácijaikat kisebbségekben félelmet keltve, hogy azoknak szerintük tömegpusztító fegyverei vannak. Herr McCain obersturmbannführer egy kanadai riporternőnek arra a kérdésére hogy érez-e felelősséget a félmillió lemészárolt gyerekért, azt válaszolta, hogy nincs semmi felelőssége, a hadügyminiszter mondott neki valamit, ő meg elhitte, oszt jónapot. Gondolom a hadügyminiszter meg azért nem felelős, mert ő csak mondott valamit McCain obersturmbannführernek oszt jónapot. A mocskos nácik a vállukat vonogatják akkor is, amikor a Blackwater nevű amerikai SS háborús bűneiről van szó, hogy semmi közük hozzá, az egy magáncég. Ezek szerint Amerikában ha bemegyek a Pógármesteri hivatalba és kiváltok engedélyt gyilkosságra, akkor minden rendben van? Vagy csak akkor, ha külföldieket szeretnék gyilkolni? És egyébként minden külföldire engedélyezve van, mondjuk Nagy-Britanniában is kedvükre gyilkolhatnak? Ha viszont nem, hanem csak ott gyilkolhatnak ahol az USA szerint lehet, akkor is elhiszed, hogy semmi közük a Blackwater háborús bűneihez?
Egy csak egy kis kitérő volt, gondolom te nem ezekre a tömeggyilkos mocskos fasiszta tetvekre gondoltál, hanem azokra, akik fegyvertelenül odaállnak hogy megvédjék az embereket azoktól, akiket ezek a mocskos büdös nácik azzal uszítanak a magyarok ellen, hogy sulykolják beléjük, hogy a magyarok rasszisták, ahogyan Gyöngyöspatán is történt.

Te értelmes ember vagy, egy kicsit gondold tovább a sulykolt jelszavak értelmét és célját, mielőtt matrázod.
És nehogy azt hidd, hogy én ezt azért mondom, mert tetszik, hogy a Jobbik masírozik bárhol. A rendőrség dolga lenne az emberek védelme, de jól látszik, hogy működik egy oszd meg és uralkodj elv, amiért a Jobbikot démonizáló büdös liberálfasiszták még cigányokat is gyilkoltatnak, hogy a magyarok ellen uszítsák őket.

Kíváncsi vagyok, hogy ezt ismered-e:
kanadaihirlap.com/2012/12/13/mohacsi-viktoria-a-cbc-n-magyarorszag-nagyon-kozel-van-a-polgarhaboruhoz/
"De a legfontosabb mondatok Mohácsi Viktóriától hangzottak el. Elmondta, hogy a 2009-es romagyilkosságok idején a rendőrség egyáltalán nem kezelte kellő komolysággal a faji alapú mészárlásokat. És arra sincs válasz, hogy milyen titkosszolgálati, illetve nemzetbiztonsági kapcsolatok léteznek a romagyilkosok és a szélsőjobb, valamint az állam között.

“Meg kellett mentenem családomat, ezért vagyok Kanadában”–mondta az egykori EP-képviselő. Mohácsi kamerán is bemutatta azokat a fenyegető emaileket és leveleket amelyeket Magyarországon hozzáintéztek, miután széleskörű rendőrségi vizsgálatot követelt a romagyilkosságok ügyében. Mohácsi megtudta, hogy az előző szocialista kormány úgy döntött, hogy eltitkolja a romagyilkosságokkal kapcsolatos információkat. Ez az információ – ha egyszer a nyilvánosság elé kerülne – a gyilkosságokhoz köthetne egy-egy állami tisztviselőt."

Látod? Ez volt az, ami úgy járta tele a világot, hogy a rasszista magyarok cigányokat gyilkolnak. És aki mondja, nem más, mint egy volt SZDSZ-es, cigány jogvédő, aki elmenekült az éjjel nappal másokat nácizó és romákért szavakban álandóan aggódó politikustársai elől. Na kik a nácik?

Hogy egy kicsit erősebb legyen az információ annál, mint amibe még bele lehetne magyarázni, hogy sértődött politikus hazudozik, olvasd el ezt is:
nol.hu/belfold/20120822-biztos__hogy_csak_negyen_voltak_
Csak egy részlet:
"Csakhogy a vádirat szerint a támadók 2009 tavaszától tudatosan büntetlen előéletű, illetve törvénytisztelő dolgos családok tagjaira támadtak. Ez pedig helyismeretet, illetve előzetes felderítő munkát, esetleg tippadói közreműködést igényel. A segítői, támogatói szál feltárására a Gulyás által megismert nyomozati iratok és a bírósági tárgyaláson elhangzottak szerint nem volt „erős igyekezet”. Gulyás emlékezett rá, a bíróság előtt lévő dokumentumokból is kiderült: a romavadászok célja volt az is, hogy olyan ellenlépéseket provokáljanak ki a cigányságból, amellyel tartósan és mélyen megmérgezhető a roma–magyar viszony."

Húsleves 2015.04.05. 17:52:02

@Sexual Harassment Panda:
Csak érdekességként még szeretnék neked ajánlani neked egy ciket a HaHa-tól, ami akkor született, amikor rájöttek, hogy kik is az ő "demokrata" felkarolóik valójában, és elgondolkoztak rajta, hogy milyen jogon náciznak egyesek olyanokat, akiket ők taszítottak olyan helyzetbe, ahonnan már elég nehéz kifinomult válaszokat adni a problémákra.
Ezek igazi liberális gyerekek, de érdemes elolvasni a sztorit.
hallgatoihalozat.blog.hu/2013/08/17/kilepni_a_komfortzonabol_fajdalmas_de_muszaj
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása