magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2015. április 27. 07:07 - maxval bircaman felelős szerkesztő

Röhögés és gumibot

A zaklatott modern nyugati életvitel által megfertőzött kisember sorsa az, hogy áldozata legyen lelkileg a modern, embertelen, liberális világnak..

Valójában minden az egyéntől függ. Nem kell se pánikolni, se sietni, se kétségbe esni. se plüssállatkákat és szendvicseket felhalmozni, se beleesni a liberalizmus emberevő zsákutcájába, Ez mind felesleges és mesterséges kényszer, gyakorlatilag mindez az emberölő modernitás lelki hadviselése az emberiség ellen.

A hamis műmosolyt és a látszólagos barátságot igazinak hinni szintén önámítás. Ezzel csupán magunkat rángatjuk be egyre mélyebben a zsákutcába.

Te döntesz el mindent valójában, s csak tőled függ, hogy az események hogyan hatnak rád!

A megváltoztathatatlant el kell fogadnod. A megváltoztathatlan rosszat ki kell nevetni, más út nincs. A megváltoztatható dolgokhoz pedig erő kell, hogy a magad szerény módján hozzájárulj a változáshoz. Ha kell, erőszak is indokolt lehet. A kiröhögés és a gumibottal való ütés a kisember két fő fegyvere. De bölcsesség is kell: hogy meg tudd húzni a határvonalat. Ha nincs bölcsességed, mindez értelmetlen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr127399542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása