magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Hogyan légy diktátor?

A diktárorrá váláshoz nem kell sok:

1. Nyerj választást az USA helyi kedvenc pártja - Magyarország esetében ezek a ballibek - ellen = ekkor már erős a gyanú, hogy nem vagy igazi demokrata, ugyanis igaz demokrata nem lehet az USA kedvenc helyi pártjának az ellenfele.

2. Ne azt csináld, ami az USA helyi kedvenc pártjának agytrösztje szerint jó = diktátorjelölt vagy már!

3. Ne fogadj szót feleselés nélkül Washingtonnak és Brüsszelnek = kész, most már igazi diktátor vagy! Ha egy harmadikvilági állam "diktátora" vagy, akkor jönnek a bombák. Ha meg európai államé, akkor csak az USA által fizetett álcivilek tüntetései.

Címkék: politika humor
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr487489726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szomszéd Tibi 2015.05.26. 11:41:12

Még az sem biztos, hogy megvéd, ha európai vagy. (Lásd: Milosevics)

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2015.05.26. 12:22:18

Fel nem fogom, hogy létezhet olyan ember, aki nem látja át ezeket az összefüggéseket. Ha az USA érdekeivel szembemész, akkor pillanatok alatt diktátorrá válhatsz, miközben az USA simán együttműködik valódi diktátorokkal, ha az érdekei úgy kívánják.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása