magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2015. október 13. 15:15 - maxval bircaman megbízott szerkesztő

Én és a földikutya

A ballibek kedvenc állata, egy földikutya látogatott meg álmomban.

A földikutya két lábra állt ágyam mellett és rám nézett várakozva. Éreztem, valamit mondanom kell. de azon gondolkodtam, hogyan is kellene egy földikutyát megszólítani. Végülis ezt mondtam:

- Egyedem-begyedem, földikutya, üdvözöllek.

Ekkor a földikutya is üdvözölt, majd elmondta, ő egy időutazó kisállat, s most beszámol nekem a világról 2115-ben.

2115-ben már az egész világ teljesen toleráns, pl. az ENSZ alapokmányába is bele van írva a pedofób gyűlölködés tilalma, s mivel a nemi élet alsó korhatára a betöltött 6 év, a szülőknek tilos beleszólniuk gyermekük párválasztásába. A WHO is törölte azóta a pedofíliát a betegségek listájából.

Emellett a leghaladóbb skandináv protestáns felekezetek betiltották a keresztet annak kirekesztő mivolta miatt, s immár egyházi áldást kapnak a pedofil párok. Luxemburgban pedig immár nyíltan pedofil ember a miniszterelnök. A progresszióért erősen harcol Hollywood is, tavaly egy magyar film, A szerelem jogáért alkotás nyert díjat, mely elmeséli a 64 éves Perverzó Buzák bácsi és 6-éves párja, Rózsa Zolika romantikus kapcsolatát, valamint azt, hogy ezt a szeretnivaló párt hogyan taszítják ki, rekesztik ki a fasiszta magyar keresztények.

Azt is elmondta, egyes országokban sajnos még ma is vannak problémák. Pl. Magyarországon a lakosság egy része még mindig hisz a keresztény baromságokban, pedig azokon minden igazi liberális kisgyerek jókat nevet. Szerencsére azonban már Magyarországon is többségban vannak az európai, haladó gondolkodású emberek. Idén pl. Budapest VII. kerületében, az Orbán Viktor út és a Göncz Árpád utca kereszteződésében Gyurcsány Mohamed miniszterelnök felavatta a Rózsaszín Buzogány Tornyot, ez egy oktatási intézmény, mely toleranciára neveli a kisgyerekeket és szexuális felvilágosítást nyújt az óvodásoknak.

Azt hiszem, hogy a földikutya egy párhuzamos valóság jövőjéből jött, de ezt már nem tudtam megkérdezni tőle, mert a karórájára nézett és eltűnt.

Címkék: politika humor
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr657964896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxell birka meghízott hegesztő 2015.10.13. 17:21:26

Én jobban szeretem a bolgár juhászkutyát vagy szófiai terriert. A földikutya meglehetősen haszontalan!

Toadwart66 2015.10.13. 19:39:11

@maxell birka meghízott hegesztő: Ezt nem lehet az ember szempontjából nézni. Nem a hasznosság számít. A földikutya egyedszáma kisebb, mint az óriáspandáké. Egy ilyen kis állatka eszmei értéke 1 millió forint.
Ez még abból az időből való, amikor nem ütötte ebbe bele a politika az orrát:
greenfo.hu/hirek/2013/01/03/vedett-lett-a-foldikutya-otthona
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása