magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2015. december 27. 12:12 - bircaman szerkesztő maxval

Az internet mint a nép fegyvere

Az internet fő hatása mára: demokratizálta az elitizált, kevesek kezében lévő média-elefántcsonttornyot.

Az internet eredeti célja mi volt? (Mármint miután kikerült  a katonai területről.) Az, hogy hatékony: liberális propagandaeszköz legyen, melyet az ellenérdekelt felek nem tudnak leállítani. De a tőke pénzéhsége ezúttal a nép érdekét segítette elő: a számítógépes technika hihetetlen árcsökkkenése lehetővé tette, hogy a nép átvegye az internet feletti hatalmat. S ez alig 10 év alatt ment végbe.

inet

Most pedig a liberális világelit pánikban fetreng: hogyan tudná valahogy visszavenni a netet a néptől? De nem megy, nem tudja, s az egyes próbálkozások – lásd gyerekpornó, terrorizmus, stb. elleni “harc” – átlátszóak, s mindenki számára világos a rendszerurak igazi szándéka.

Azaz napjaink fontos eredménye: az internet megalkotói ellen fordult: liberális propagandaeszközből a népi, antiliberális szabadságeszmék hatalmas fegyvere lett.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr28201698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhes ló 2015.12.27. 14:12:35

Az internet legnagyobb közösségeit a liberálmarxista PC terror és cenzorai manipulálják, más fontos fórumok öncenzúrával és a kínos, nem PC témák elkerülésével, agyonhallgatásával igyekeznek megfelelni a PC terror elvárásainak.
Azt a kevés internetes közösséget, felületet, mely a PC terrorrral szembeszállva közdene a szólás és véleményszabadság fenntartásáért, minden törvényes és törvénytelen eszközzel gyekeznek ellehetetleníteni, elérhetetlenné tenni, hozzászólóikat, alkotóikat tönkretenni.

Ezért a győzelmi jelentésed - a faszbúk és bármely más német internetes felület - cenzorterrorjának minden eddiginél durvább fokozatba kapcsolásával egy időben nem értem mit szolgál.
Elkendőzné a valóságot?
Hazudna a nyomorult asszimetriáról, terrorról?

Érdekelne nagyon.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása