magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2016. február 27. 15:15 - BircaHang Média

A megbokrosodottak

A ballibizmus súlyos bukása miatt a patkányok menekülnek a süllyedő hajóról.

Egyre nyilvánvalóbb: nem tartható tovább az a demagógia, mely baloldali köntésben uktrajobbos politikát próbál eladni. Azaz baloldalnak azt nevezni, hogy mindig a nagytőkének van igaza és a kisembernek meg kuss van. Ezt utoljára hitelesen Horn tudta előadni, az utolsó hiteles ballib politikus.

A ballibek értelmesebb része – SZDSZ – levonta már a tanulságot és megszüntette saját magát. A butább rész – DK – még erőlködik. A kettejük között az MSZP áll, melyben már megérett a felismerés a balra nyitás és a liberalizmussal való szakítás szükségességét illetően, de a gyakorlatban ezt nem merik megtenni, rettegve a ballib agytröszt bosszújától.

De van egy negyedik út is, a megbokrosodottak útja. Jellemző képviselőjükről, Bokrosról nevezve így őket. Ők azok, akik rájöttek: jobb levetni a baloldali köntöst, helyette vállalni a jobboldalit, hogy tovább lehessen nyomni ugyanazt: a nyugat kiszolgálását, a gyarmati modellt, a kisemberek lenézését.

bkrs

Pedig pár éve még értelmes ember volt Bokros, pl. igyekezett tényekkel foglalkozni. Lehetett vele nem egyetérteni, de azt tagadni, hogy valósak az érvei nemigen lehetett. Amióta azonban csúfosan kiesett az EP-ből, s foggal-körömmel szeretne ismét képviselő lenni, ez viszont az agyára ment. Most egyetlen célja odacsapódni valamelyik ballib összefogdosáshoz, hogy az aztán adjon neki egy helyet pártlistán. Ennek rendel alá mindent manapság: csúsztat, hazudik, bohóckodik, segget nyal.

Mára 100-tagú pártja szinte jelképe ennek a negyedik útnak. Alapelveik összefoglalva 5 pontban:

  • szűnjön meg a magyar állam mindenestül, ha lehet, minél hamarább,
  • legyen minden privatizálva, az új tulajok legyenek nyugatiak,
  • az egész magyarság szolgálja ki mindenben a nyugatot,
  • szűnjön meg a minimálbér, a szakszervezet, az érdekvédelem, mindenki adja el a lakását, legyen kötelező a bérlakás, s mindent a nagytőke irányítson,
  • s végül a “baloldali” farok: házasodhassanak a buzik, a pedók, s a transzcisz marslakó identitású gyíkemberek.

Szerencsére ezek az emberek kevesebb eséllyel rendelkeznek a hatalomra kerülésre, mint az, hogy én szépségkirálynő-versenyen fogok nyerni idén.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr38423000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása