magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

A homoklobbi leleplezi saját magát

Érdemes figyelemmel kísérni az agonizáló liberalizmus egyik fontos részének, a homoklobbinak az agresszív tevékenységét nem csak politikai, hanem kulturális téren is.

Idei legjobb filmje a homoklobbinak a Love Is All You Need? - figyelemreméltó alkotás, mely viszonylag magas szinten igyekszik rávezetni a nézőt a maga álláspontjára.

A film lényege: egy párhuzamos világ, ahol minden azonos a jelenlegi világunkkal, viszont ott a homoszexualitás a normális, elfogadott magatartás, minden a homoszexualizmust támogatja, többek között a Biblia,  a kereszténység is, míg a heteroszexualitás devianciának, perverziónak minősül. A film története: pár heteroszexuális ember hogyan éli meg a totális homoszexuális társadalmi terrort.

A filmben fordított módon megjelenik a homoklobbi fantáziavilágának összes hőse:

love5

a homokos párkapcsolatban élő látens heteroszexuális főhősnő, aki lassan kamingautol mint heteró

love1

itt még titokban találkozik barátjával, akit aztán fanatikus keresztény homokosok meggyilkolnak

love7

a progresszív értelmiségi, aki homokos létére kiáll a heteroszexuálisok jogaiért, ezért elbocsátják állásából

love2a környékre költözött heteroszexuális pár - a nő a helyi heteró jogvédő civil szervezet vezetője - garázsajtáját sértő feliratokkal látják el éjszakánként a homokos szomszédok ("Isten gyűlöli a heterókat")

love3

a kamaszodó diáklány, aki rádöbben, hogy - deviáns módon - szerelmes fiúszomszédjába 

love3

ezért diáktársai súlyosan bántalmazzák, öngyilkosságba kergetve őt

love4

a progresszív gondolkodású homokos pár, aki megdöbben, hogy lányuk a főszervezője a heteroszexuális diáklány megalázásának

love8Rachel tisztelendő, a helyi egyházközség nagyhatalmú vezetője, aki folyamatosan prédikál a perverz heterók ellen, sőt megszervezi a főhősnő szerelmének megölését

Érdekes, csakhát kilóg a lóláb. A párhuzam valahogy nem jön össze. A mi világunkban nem kell meghamisítani a történelmet - a filmben viszont titkolják, hogy Shakespeare heteroszexuális volt -, nem kell átírni a Bibliát, s nem merül fel problémaként az sem, hogy ha tényleg a homoszexualitás a norma, akkor hogyan nem halt ki az emberiség.

Címkék: homoklobbi
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr5812003452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása