magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Az új ballib antiszemitizmus

Immár pár éve megtalálta magának  a magyar "baloldal" a maga antiszemitizmusát, miközben a "jobboldal" kezd egyre jobban kiijózanodni az antiszemita téveszmékből.

Mivel a "baloldal" Magyarországon mindig agresszívabb volt a "jobboldalnál", elnyomóbb és intoleránsabb, az új "balos" antiszemitizmus is kötelezőbb.

Ez az új balos antiszemitizmus az oroszellenesség. Mivel ma Oroszország az egyik nagy reménysége a kisembereknek az egész világon, erős bástya a háborús uszító nyugattal szemben, valamint keresztény válasz a nyugati perverzióra, érthető, hogy a liberális rendszerurak rettegnek mindentől, ami orosz. Ennek jegyében megy is az uszítás Oroszország, az orosz nép, s az orosz kultúra ellen.

Vicces, hogy a ballibek legelszántabb egyedei már a legvadabb antikommunista mítoszokat is kezdik átvenni, lásd a világháborúban Hitler legyőzésében az oroszok szerepe minimális, valójában mindent Amerika és Anglia ért el. 

A ballibek két tabunépe, a cigányok és a zsidók ellen minden tabu, sőt manapság már a muszlim vallás is tabu az álmenekültek miatt, viszont az oroszokkal szemben a legvadabb rasszizmus is megengedett. Az oroszok állítólag genetikailag elmaradott népség, ahogy ezt pár éve Kertész G. Ákos mondta (G =gazember) a magyarokról, de míg Kertész Gazembertől a ballib megmondóemberek zöme elhatárolódott, addig az oroszellenes uszítás nemcsak divat már, hanem egyenesen kötelező egyes körökben.

S természetesen mindenért az oroszok a hibásak. Ha bárhol nem a liberálisok kedvence nyer egy választáson, az ok az oroszok. Úgyszintén a terrorizmus oka is Oroszország. Manapság olyan összeesküvéselméleteket lehet hallani liberálisoktól, melyekhez képest a legvadabb antiszemita vagy földönkívüli tézisek is hihetőnek tűnnek.

Címkék: politika
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr512564017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása