magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Facebook-tiltás

Harminc napi tiltásom volt a Facebooknál. Ez a harmadik alkalom 2015 óta. Ma járt le a tiltásom. Egyúttal elnézést annak a kb. 30 embernek, aki Facebookon írt nekem ez idő alatt és nem kapott választ!

Mint mindig, most a szólásszabadságom gyakorlása miatt lettem letiltva.

S ugyanezt megírta egy neves ballib megmondóember is 2 hete, akivel szinte semmiben se értek egyet, de most mégis. Jámbor András, a Kettős Mérce ultraliberális blog reklámarca szintén le lett tiltva ugyanis, szintén szólásszabadsága gyakorlása miatt. Íme véleménye:

Nincs mit hozzátenni. Legfeljebb annyit, hogy Jámbor benyal  a FB-nak azzal, hogy szerinte is helyes a cenzúrájuk olyan esetekben, amikor az Jámbor szerint is indokolt.

Mivel a FB monopólium lett, tiltásai kb. olyanok, mintha egy telefonszolgáltató lehallgatná az előfizetők beszélgetéseit, majd a neki nem tetsző módon beszélőknek felmondaná az előfizetését bizonyos időre. Íme itt a tökéletes liberális diktatúra.

Ha valamikor végleg eltűmök a FB-ról, az azt jelenti, le lettem tiltva életfogytiglan.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr2512658155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Húsleves 2017.07.20. 07:45:25

Nem mesterséges intelligencia tilt, hanem egy NSA által kiemelt középszerű, nagy büdös senki által létrehozott sanzonbizottság. Zuckerberget mondjuk Bill Gatessel összehasonlítva amint kinyitja a száját, látszik hogy a farok csóválja a kutyát. Zuckenberg nem üzletember, hanem kirakatfigura, dróton rángatott hülye báb, akit ha a gazdái éppen Merkel seggét kinyalni küldenek Berlinbe, akkor csomagol és megy meghallgatni (nem megbeszélni) a parancsot, hogy mit kell cenzúrázni. Hiába hasonlít a politikai véleményük Bill Gatessel, ha összehasonlítod bármilyen szereplésüket, jól látszik, hogy Bill Gates (akinek szintén nem vagyok híve, de ez az objektív igazság) egy nagyon intelligens ember, egy igazi üzleti "héja", míg Zuckenberg az arcát kizárólag annnak köszönheti, hogy eladta a lelkét az NSA-nak, cserébe kapott bivalyerős szervereket és segítséget ahhoz, hogy a Facebook a többi közösség fölé emelkedjen használhatóságban és szolgáltatásokban, magyarul mézesmadzagként szippantsa el máshonnan a közösséget. Rengeteg riportot, előadást találsz például a YouTubeon ezzel a szerencsétlen hülye kreténnel és láthatod, hogy nem üzletember, hanem egy hülyegyerek nyekereg, akiből celebet csináltak. A rögtönzéstől ugyanúgy igyekeznek távoltartani mint a Nobel díjas kirakatnégert, mert csak betanult dolgokat tud elnyekeregni (Obama legalább a betanult dolgokat meggyőzően tudja előadni), a nem várt kérdésbe belesül, mert hülye.
A mesterséges intelligencia csak terelés, hogy az elfogulatlanság látszatát keltse, emberek cenzúráznak, konkrét politikai céllal.

2017.07.20. 09:13:16

@wehlathi: Ha erre gondolsz,igazad van. Ritkán lehet ilyen fokú gyűlölettel találkozni.

hataratkelo.blog.hu/2017/07/20/talan_nem_lesz_hova_visszamenni_tobbe

Gerilgfx 2017.07.20. 15:50:30

szerintem blokkolni kellene a facebookot magyarországon, mert aláássa a magyar emberek alapvető emberi jogait.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása