magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

A ballib agytröszt nyilatkozata a terrorizmusról

Egy amerikai neonáci rasszista tüntetésen az egyik résztvevő megölt egy ellentüntetőt, direkt elgázolta kocsival.

Ne ítéljünk elhamarkodottan: nem lehet egyelőre kizárni, hogy a tüntető csak békésen uzsonnázni indult, amikor orosz hekkerek átvették autója felett az irányítást, sőt az sem zárható ki, hogy Putyin ült a volán mögött, magát tüntetőnek álcázva!

De ha mégsem, akkor is kimondható: ez egyedi eset, az elkövető pszichésen zavart lehetett, plusz gyerekkora óta ki volt rekesztve, valamint a múlt héten megsértette őt egy antirasszista.

Tehát nyilvánvalóan az igazi felelős az intoleráns társadalom, valamint Trump elnök, akinek követeljük is azonnali lemondását!

Az amerikai náci rasszista által elkövetett gyilkosság oka tehát nem a nácizmus és a rasszimus. Ne általánosítsunk! A nácizmus egy nemes eszme, hiszen pl. Nemétországban teljes foglalkoztatottságot, kiváló közbiztonságot teremtettt, valamint széles autópályák épültek. Igen, vannak negítívumai is a nácizmusnak, de ezért nem maga az eszme a hibás, hanem az eszme egyes fanatizálódott, emberi mivoltukból kivetkőzött hívei.

Most a legfontosabb a gyűlölet ellen való fellépés! Fogjuk tehát össze a nácikkal és a rasszistákkal egy toleránsabb, befogadóbb társadalom kialakítása érdekében! Mert ami most történik az roppant agasztó: nácigyanús embereket rúgnak ki a munkahelyükről, cenzúráznak náci honlapokat!

Küzdjünk együtt a nácifóbia ellen!

Holnap ökumenikus fesztivált rendezünk,, melyen a fő szónok egy náci lesz, aki hitet tesz az erőszak ellen. A beszéd közben kivilágítunk egy közeli toronyházat rózsaszínben, majd a gyilkos merénylet helyszínén 5000 plüsmackót halmozunk fel. 

Mondjunk nemet a félemre és a nácifóbiára!

Liberóné Balliba Emese szóvívő

Címkék: politika humor
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr5212759682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása