magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Gyerekhalál

Meghalt egy magyar kisgyerek Kárpátalján.

Nem tudom igaz-e a hír, mert egy bulvárlap közölte. Tekintsük igaznak!

Mindegy, hogy magyar és mindegy, hogy hol történt. Az eset általános tanulságot hordoz.

Rossz jegyet kap egy 9-éves gyerek, erre megöli magát. Ez nyilván elmebetegség. De mi okozza az elmebetegséget? A liberális társadalmi rend, mely állandóan teljesítményt, hatékonyságot, kiválóságot követel, s lenéz mindenkit, aki képtelen az elvárásokat betartani, kivéve persze a lumpeneket, akik eleve kívül helyezik magukat a társadalmon, ezeket ugyanez ugyanez a rend simogatja és segélyezi. Jól látható ez a migránsválság kapcsán is: a migránssimogató államok a betódult lumpeneknek hatalmas segélyeket adnak, miközben a saját mélyszegényeik ilyet nem kapnak, ők önhibájukból tehetetleneknek vannak minősítve.

Ez a kisgyerek rádöbbent, hirtelen értéktelenné vált, felesleges emberré, kikerült a VIP-emberek osztályából, így jobb, ha nem is él tovább. Hiszen nem elég baj, ha valaki kívül van az eliten, ezt még szégyellni is köteles az illető. Ez a gyerek pedig megtanulta mindezt, s komolyan el is hitte!

Ez egy gusztustalan erkölcsi rend, egy dehumanizált, perverz, elferdült társadalom. Ilyen a liberalizmus: már a gyerekekből is elmebeteget csinál.

Ez még egy ok, hogy erőnk szerint fellépjünk a liberális eszmék ellen. Mi ugyanis emberek akarunk lenni,  s nem akarunk hatékony, kiválóan megolajozottan működő gépek lenni, akik termelik a profitot éjjel nappal egy magáról megfeledkezett világelit számára, mely unalmában már azt se tudja, mivel üsse el idejét.

A lehető legközelebbi időpontban, sürgösen ki kell űzni a bolygóról azt a rendet, mely miatt gyerekek halnak meg!

A globális nagytőke urait és főszolgáit személyesen vádolom ennek a gyereknek a haláláért! Lesz még nemulass, paraziták, hiába imádkoztok Sátánotokhoz! Nem lesz kegyelem.

Címkék: politika
7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr1112888690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

littke 2017.09.23. 20:38:54

Azért ezt szerintem rosszul látod. Pont a liberális oktatásban van az hogy nagyon enyhén osztályoznak, senkit el nem buktatnak, senkinek az érzelmét nem akarják sérteni azzal, hogy az osztályban valami rangsort is létesítsenek.
A liberálisok nem követelnek tökéletességet, sőt....
Ukrajnában a régi oktatási rendszer lehet, amiben az 50-60-as években jómagam is részt vettem. Minden volt az csak nem liberális.

Taxomükke (UK) 2017.09.24. 18:25:56

A liberalizmus gondolatanak megszuletese elott nyilvan senki nem lett ongyilkos, kivaltkepp nem egy gyerek.
Gratulalok.

felirat 2017.09.24. 19:50:50

Természetesen mindent ami rossz a világban liberalizmus okozta. Az illiberális, hithű társadalmakból pedig csakis a jó sugárzik.
A bulvárhírt meg csak akkor szabad igaznak tekinteni, ha társadalmi harcunkhoz felhasználható!

2017.09.30. 15:29:03

"A globális nagytőke urait és főszolgáit személyesen vádolom ennek a gyereknek a haláláért!"
En meg ezeknek a gyerekeknek a halalaert vadolom a fent emlitetteket, de meg inkabb a libsiket, a liberalizmus szekertoloit, kiszolgaloit, a "liberalizalt" oktatast, amit kitantorgott honfitarsaink oly annyira magasztalnak:
Hospital CEO Leaves Child to Die in Hot Car
abcnews.go.com/US/story?id=92943&page=1
A hot day, a parked car - and tragic consequences
www.macleans.ca/general/what-happened-the-day-her-daughter-died-and-how-even-the-most-loving-parents-make-mistakes/
Evente csak az USA-ban kozel 40 gyermek hal meg azon egyszeru okbol, hogy benn felejtik oket a kocsiban nyari kanikula idejen es hogutat kapnak. De nem csak egyszeru proletar anyak, hanem intelligensnek es okosnak tartott ertelmisegi nok is elkovetik ezt a hibat. Ezekbol a gyermekhalalokbol sokfele konzekvenciat lehet levonni, kinek izlese es vesszoparipaja szerint. :) Nekem, mint megrogzott "male chauvinist"-nek legfeltunobb az elkovetok neme, az az a legtobb ilyen halal a nok "lelken" szarad. :(
No Peace! No Love! God Bless the Proletariat!
PS: az egyik ok, hogy a nok kaptak valasztojogot az volt, hogy szeretik a gyerekeiket es bekeszeretoek. Eredmeny: ket vilaghaboru sok millios verveszteseggel. A hiresen bekeszereto nok ugyanugy elkuldtek szeretett fiaikat a vagohidra, mint a "gonosz" ferfiak. Sot! :(
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása