magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2022 - a Jobbik éve

Úgy néz ki, a háttérhatalom döntött.

A döntés: kibekkeli Orbánt még 2022-ig, addigra meg felépíti az új, immár "európai" Jobbikot. Persze, ha lehet, csinál egy "forradalmat" közben, adandó alkalommal, de ennek túl nagy a kockázata. Budapest mégse Kijev, s hatalmas lenne a bukás, ha a "forradalom" bukna, ami elég esélyes. Így inkább marad a kivárás 2022-ig. Türelem Vona-kormányt terem.

A fő akadályok a 2022-es Európai Jobbik-győzelem előtt még eltisztítandók.

A ballibeken belüli balos felkelést sikerült ezen a héten végleg elfojtani Botka koordinált likvidálásával. Többé nem lesz, aki merne lázadni a liberális dogmák ellen a "baloldalon". A DK, az Együtt, a Momentum eleve klasszikus jobboldali liberális pártok, az MSZP-t ezen a héten sikerült elintézni, ott sincs már mitől rettegni, marad a PM és az LMP, de a PM csak virtuálisan létezik, az LMP meg elmegy amolyan zöld szektának, a gond nem sok.

Ha összefogócskáznak a kicsik a nagyokkal, arcukat vesztik, ha meg nem, úgyis kiesnek, szóval jövőre el lesznek intézve. A 2018-es hatalmas ballib bukás után Gyurcsány majd maga alatt konszolidálja a ballib maradványokat, kiépítve egy biztos 10 % körüli liberális kispártot, mely majd a Jobbik koalíciós partnere lesz: azért mégse lehet a Jobbikot egyedül kormányra engedni, jó ha lesz farka is, mely majd csóválja a házőrzőt. Ha a Momentum szót fogad, csatlakozhat, de valószínűbb likvidálásuk: túl izgága srácok, nem lehet megbízni bennük, plusz a végén még orbánosodnak!

Fontos feladat még valahogy leszerelni a mindenféle "konzervatív" mozgalmárokat. A fő alak, Bokros már megvan: amióta Gyurcsány meghívta egy finom mandátumra, nem zavarog.

A Jobbik felépítésének fontos eleme lesz a párt hitelességének megőrzése. Így aztán nem lesz erőltetve, hogy kulturálisan is átmenjen a liberális oldalra. A háttérhatalomnak nem gond, ha valaki úgy szolgálja, hogy közben Szentkoronát tűz minden sarokra, s a Székely himnuszt énekelve, rovásírásos felirattal utalja át a profitot. Lesz bőven iskolai hittan is, a homokmenetesek és a feministák szarva meg le lesz törve, ne zavarják óbégatásukkal a profitporszívózást.

A ballib médiák már hónapok óta megkezdték a Jobbik mosását, csak folytatni kell. A túl hangosan gágogó Jobbik-ellenes ballib hangok meg majd szilenciumot kapnak, ha nem sajátítják el az új ukázokat. Az igazi "független" ballib megmondóember mindig követi a Pártot, ha meg nem, nagyon gyorsan a munkanélküli irodában találja magát...

Egy téren még dolgozni kell a Jobbikon: valahogy leépíteni az oroszpárti vonalat, s büszke euroatlantista jobbikos vezetést
kinevelni. Dehát lesz még erre 4 év, bőven elég.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr6712924619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

api99 2017.10.04. 12:15:59

Ekkora agymenést... ennyi légből kapott baromságot...
civilben nem sci-fi író vagy?
javítok: nem fanthasy író vagy? (bocsánat a sci-fisektől)

2017.10.04. 21:19:07

@api99:
"Ekkora agymenést... ennyi légből kapott baromságot..."
Cafolj bazmeg, ne altalanossagokat irj! Szedd szet a posztot szorol szora, mondatrol mondatra es ugy mondj velemenyt.
Nobel-békedíjjat Putinnak!!!! ¡No Pasaran! Homage to Catalonia! Libsik Reszkessetek!!! :)

api99 2017.10.05. 20:10:51

Mit kell ezen cáfolni?
Nincs egy olyan mondata, ami bármilyen tényből építkezne és nem kitaláció lenne. Ennél nagyobb ökörséget még nem hallottam.
Egy cseppet sem ismeri a Jobbikot az író.
Illetve dehogynem, csak ez egy fityeszmegrendelte írás.
A fütyesz szeretné mindenáron a Jobbikot az általuk kimondottan utált mszmp utódok oldalára képzelni. Mert valóságalapja sehol. Egyetlen mondat, vagy utalás nem volt, nincs és nem is lesz a Jobbik oldaláról.
Az, hogy a ballibantifatöki pártok bárkivel összefeküdnének, na arra van elegendő bizonyíték.

B.meg gyurcsi lövette ki a szavazói szemeit 2006ban...

2017.10.11. 17:55:51

Egy erdekes cikk a Jobbikrol, Botkarol, a magyar balodalrol:
24.hu/poszt-itt/2017/10/06/most-van-az-hogy-aki-igazi-balos-alairja-a-jobbik-nepszavazasi-ivet/
A szerzo Farkas Marton Attila, aki Puzser Roberttal a mai "balodal"-t balrol ostorozo media ket fenegyereke. :)
(FAM cikkeit tobb, mint 20 eve olvasgattam elosszor az azota sajnos erdeklodes hianyaban kimult vagy kinyirt indymedian.)
Toil and Peaceful Life! God Bless the Proletariat! Homage to Catalonia! :)
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása