magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Furcsa jövő

A jövő néha furcsább a legvadabb fantáziánál...

Ha valaki azt mondta volna nekem 2010-ben, hogy 7 évvel később:

  • Gyurcsány lesz az MSZP fő ellenfele,
  • Simicska lesz a ballibek fő reménysége a Fidesz elleni harcban,
  • az oroszok gyalázása kötelező lesz a ballibeknél,
  • kötelező lesz a ballibeknél az iszlám megtapsolása,
  • a ballib megmondóemberek éljenezni fogják a Jobbikot,

azt még én se hittem volna el, pedig hajlamos vagyok néha furcsa jövőképekben hinni...

Címkék: politika
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr3012931269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.10.06. 19:06:18

"A jövő néha furcsább a legvadabb fantáziánál..."

Bizony Brother Ivan Maximovics, a jovo, az ido furcsa, kiszamithatatlan dolgokat kepes produkalni. Epp ezert en nem csak hiszem, hanem biztosan tudom, hogy egy egyetemes jovokepet adva az Embernek, az ujra a helyes utra tud lepni. Ez a jovokep szerintem peldaul magyar viszonylatban a Szabad Magyarok Kozossegenek a letrehozasa, ami ki fogja hozni az emberekbol a jo tulajdonsagaikat; a szeretetet, a munka iranti tiszteletet, a hitet a Vilagmindensegben, a Teremtoben, a Termeszetben, a Elolenyekben, Embertarsainkban, az Orok Eletben. Valasz lesz korunk elfajzott liberalizmusara, a termeszetet es az embert kizsakmanyolo, elpusztito kapitalizmusra es annak a legundoritobb formajara, a neoliberalizmusra, a globalizaciora, az Isentelen, hedonista, na'rcista, individualista vilagnezetre. A kozossegi eletet, a kozossegi tulajdonviszonyokat, a kozossegi munkat, a fold szeretetet hozza vissza a vegtelen, cel nelkuli verseny, a haracsolas, stb. helyett. Sorolhatnam veg nelkul korunk hibait, a telhetetlenseget, a hiusagot, a nacionalizmust, a sovinizmust, a demokraciat, a feminizmust, a gyuloletet, a haborukat, az allamot, mint ordogi kepzodmenyt, hierarchiajaval, eroszakszevezeteivel, penzbeszedo akcioval, igazsagtalansagot szolgaltato, egymasnak ellentmondo torvenyeivel, privilegiumiaval, penzkibocsato es penzmanipulalo szerepevel, stb. A nepbutito oktatasrol, kulturarol, mediarol nem is beszelve, meg a beteges izmusokrol, eszmekrol, iranyzatokrol, politikusokrol, pszichologusokrol, ugyvedekrol, ertelmisegiekrol, managerekrol, IT-sekrol, a kivaltsagos, semmittevo osztalyokrol, kasztokrol, a burzsoaziarol, stb.
Ezek megszuntetese Harc lesz, a Vilagossag es a Sotetseg, az Igazsag es Hazugsag, a Satan es a Teremto egyetemes es orok harca.
Kemeny kuzdelem lesz, szenvedesekkel, jarulekos vesztesegekkel. De nem csak harc, hanem kemeny munka is lesz egyben: mint minden uj vilagnezet, ez is a mult tapasztalataibol, hibaibol fog kialakulni. Szinkrenizalt vilagkep lesz: a keresztenyseg, a gnoszticizmus, a buddhizmus, taoizmus, judaizmus, stb. tanitasaibol, a jot megtartva, a rosszat elvetve. Felhasznalva a doukhobarok, a mennonitak, a kvekerek, hutteritak, amishok, stb. tapasztalatait es elolvasva Ouspensky, Gurdjieff, Blavatsky, Marx, Tolsztoj, Kropotkin, Bakunyin, Veregin, Bob Marley, stb muveit, leszurve beloluk a hasznosithato gondolatokat.
Ezt az uj vilagnezetet nem a Wall Streeten, nem Moszkvaban, nem Londonban, nem Pekingben, nem Brusszelben, nem Delhiben, nem a Vatikanban, nem Mekkaban, de nem is a parlamentekben stb. fogjak letrehozni es jovahagyni sem Soros, Putyin, Orban, Merkel, Trump, a papa, a fomufti, a filozofusok, a bankarok, a szakszervezetek, stb. fogja, hanem a Nep! Te, Quecus kollega, en es a tobbi egyszeru, joravalo ember a Teremto beleegyezesevel. :) Amen! :)
Egyenlore ennyi, majd folytatom hamarosan. Addig is:

Peace and Love! Toil and Peaceful Life! One God, One Love! :)
" A Magyar név megint szép lesz, Méltó régi nagy híréhez; " :)
Kitartas! Szebb Jovot!

Befejezesul hallgassunk egyutt gyonyoru doukhobor enekeket:
www.youtube.com/watch?v=tC5ZnLDxVJk (Doukhobors music in Moscow - 2013)
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása