magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Gyomorforgató kvízmester

A nemzeti alapú gyűlölködés sose szép dolog.

Mindig irtóztam pl. a Magyarországon széles körben szokásos románellenességtől. Nem attól, hogy valaki nem kedveli őket, mert ezzel semmi gond, hanem azzal, amikor gúnyolódnak rajtuk.

Ennek fokozott formája, ha valaki a saját népe ellen teszi ezt. Mennyire is szánalmas, amikor pl. magyar származású románok szítanak a magyarok ellen gyűlöletet.

Vágó István személyesen egyébként sokkal szimpatikusabb, mint a képernyőn, ő az a típus, mint pl. Semjén Zsolt, aki a médiákon keresztül sokkal előnytelenebb képet ad magáról, mint a valóságban. Onnan van tapasztalatom vele, hogy 2 alkalommal is részt vettem az egyik vetélkedője forgatásán még 15 éve.

A lényeg itt: zsidóellenes szövege gyomorforgató. S hiába nem tartja ő saját magát zsidónak, attól még a származás nem választás kérdése, hanem ténykérdés.

S ami különösen gyomorforgató: amíg ebből politikai hasznot remélt Vágó, addig még büszke zsidó volt állítólag, majd miután a ballibek elvesztették a zsidókártyát tavaly, hirtelen "kritikus" kezdett lenni. Aljas politikai számítás az egész.

Most tessék elképzelni, ha elkezdenék én arról értékezni, hogy a bolgárok milyen visszataszító alakok és milyen ostoba szokásaik vannak? Nem lenne röhejes?

Címkék: politika
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr9113648654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása