magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Családalapítás

Biztos háttér kell a családhoz?

Család vagy munka?

Van aki a munkát helyezi teljesen az első helyre, s aztán megbánja, mert mindig arra gondol, hogy "na, még egy kicsit várni kell, s meg lesz az anyagi helyzetem a családhoz", aztán amikor ez összejön MÁR TÚL KÉSŐ. Számtalan ilyen ismerősöm van. Most meg már sajnálják, hogy nem lett családjuk.

Ezen kívül a család és munka nem feltétlenül ellentétes egymással.

Különösen férfiaknál látom, hogy mekkorra csapda, hogy 45 éves korban jutnak el oda, hogy most már szerintük is van elég pénzük családhoz, de most meg már annyira megszokták, hogy nincs, hogy már képtelenek családot alapítani.

Azt mondták annak idején, hogy én felelőtlen vagyok, hogy nulla alappal csináltam családot, de most meg már irigyelnek ugyanazok.

A dolgoknak megvan a maga ideje. Tanulni, kvalifikációt szerezni, új munkát találni idősebben is lehet, de családot fiatalon jobb csinálni.

Aki mostanában 45 éves férfi, az vagy hasonkorú nővel jöhet össze, aki jellemzően már elvált, van gyereke, nem akar többet, vagy már nem is tudna szülni, vagy pedig fiatalabbal, az meg sok esetben veszélyforrás. Ezt végiggondolja, s marad inkább család nélkül.

Címkék: politika
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr9513999004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2018.05.29. 09:17:15

Hát, a családalapításhoz egy jó pár kell. Semmi más.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása