magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Olasz példa

Olaszországban megvalósult az most, amire eddig csak Görögországban volt példa: összefogtak a baloldali populisták és a jobboldali populisták.

Olaszoszág sokkal fontosabb eset azonban. Hiszen az EU alapító tagja, s a 4 legerősebb hatalom egyike az EU-n belül. Az ottani változások sokkal erősebben fognak hatni.

Mertkell fűrer sose volt ilyen gyenge, nem beszélve kisöcsijéről, Micronról. Ez jó hír mindenkinek. De eleve e nélkül képtelenség lett volna egy ilyen kormány Rómában.

A lényeg: kisöpörni a liberalizmust az EU-ból, ez mentheti csak meg a szervezetet.

Persze, ez az olasz kormány meg lesz buktatva hónapokon belül, ebben biztos vagyok, de akkor is, a mag el lett vetve. Ahogy sokszor elmondtam, lehetséges a szövetség baloldal és jobboldal között, antiliberális alapon. S ez a jövő.

Címkék: politika
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr3814017548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása