magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Rosszabbik

A Jobbik az a párt, mely soha egyetlen pillanatában se tetszett.

Agyatlan zsidózós, soviniszta korszakuk gyomorforgató és idióta volt.

Mintha csak valamiféle ballib receptet teljesítettek volna - egyébként nem így volt, nem hiszem, hogy ezt tették volna, egyszerűen csak önerőből voltak idióták.

Most lassan elértek oda, ahol a kései MDF volt.

A gond csak az, hogy az az MDF ezt legalább koherensen, hitelesen adta elő.

Még e két korszakuk közti átmenet alatt voltak a leginkább normálisak a jobbikosok, kb. az a vonal, amit a Polgár Portál nevű média képvisel manapság.

Címkék: politika
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr3914036458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vergyula 2018.06.11. 07:44:16

A kései MDF-ből aztán gyorsan néhai MDF lett. Vajon a Jobbikra is ez vár? Néhány fanatikus szimpatizáns még mindig azt a soviniszta, gárdázós pártot látja bennük, és kitart. Vagy inkább csak jobb híján maradtak a Jobbikkal, amíg nem tűnik fel egy nemzetibb, radikálisabb társaság? Amely aztán felszívja a jobbikos tábort, ahogy anno a Jobbik szívta fel az elárvult MIÉP-eseket.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása