magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2014. szeptember 16. 17:17 - maxval a bircaman

Egy menekült levele

Orbánisztán Úrnak

ME HIVATAL

Budavára

 

Tisztelt Orbánisztán Úr!

Elmenekültem, mert diktatúra van. Akkora a diktatúra, hogy ahhoz képest Észak-Korea a demokrácia hazája. Ezen kívül Hitler az Ön bokájáig sem ér.

Azok a tankok az utcákban, a folyton masírozó fegyveresek. S hogy csak suttogva beszéltünk a spejzban! Még a hotdog receptjéről is csak suttogva mertünk vitatkozni. S mindezért Ön hibáztatom, diktátor úr, aki a választásokat meghamisítva hatalomra jutott és azóta mindent betiltott.

Amikor meghallottam, hogy ezentúl csak 11 hónap lesz egy évben, mert egyet Ön betiltott, na ez volt az utolsó csepp! Elindultam és meg sem álltam Londonig, ahol most 10 szomáliai menekülttel élek együtt egy szükséglakásban és mosogatok egy melegbárban. Igen, most szabad vagyok.

Liberóné Balliba Emese
menekült

liba

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr326703811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhes_ló 2014.09.16. 18:50:22

Jó korrajz a ballibbant (ál)nekilódulásokról.
De végül is csak maradnak és önként szenvednek tovább mint a szerencsétlwn gerendás is, akinek nem baj a nácizmus, csak ha nem keres elég pénzt a csepűrágásával...
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása