magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2014. október 25. 08:30 - maxval a bircaman

Fidesz-Quisling

Milyen véletlen, a norvég civilek és a norvég Qusiling!

Orbán átlépett egy határvonalat, Komolyan elhitte, hogy az EU és a NATO más, mint a KGST és a VSZ volt, s ezekben a szervezetekben demokratikus döntéshozás van, a kisebbségi vélemények tiszteletben tartásával, s senki sem rohanja le az ellenvéleményen lévőket, mint Csehszlovákiát 1968-ban vagy Magyarországot 1956-ban.

Orbán tehát tűrhetetlenné vált! Elkezdett függetlenkedni, nem fogadni szót. Le kell tehát váltani, el kell távolítani.

Az évekig milliárdokkal tömött ballib ellenzékiek és álcivilek immár végleg bebizonyították teljes impotenciájukat, így a nemzetközi háttérhatalom készül őket bedobni a pincébe az ócska, megunt tárgyak közé. Hiszen 2-3 ezres “tömegek” előtt 20 éve megunt ökörségek ismételgetése, melyektől még a szónokok is elalszanak, valamint inaktív Facebook-csoportok működtetése és senki által nem olvasott blogok fenntartása mégsem ér meg ilyen befektetést. Erre pár betanított csimpánz is képes lenni, s ők csak korlátlan banánellátást kérnek cserébe, nem luxusirodákat, villákat, drága médiákat, csillagászati fizetéseket, s havi egyszeri nyaralást egzotikus üdülőhelyeken.

A háttérhatalom döntött tehát. Dobja a megunt ballibeket és az élősködő, életművész álcivileket. Az új terv: a Fidesz megvásárlása, egy szimpatikus fideszes Quisling megtalálása, majd a hatalom rábízása. Lesz egy gonosz orbánista Fidesz és egy másik, nagyon rendes, szófogadó Fidesz.

Persze vicces lesz majd látni, amikor megjön az ukáz Oslóból, a Norvégiai Köztársaság székhelyéről, valamint persze valójában Brüsszelből és Washingtonból, s a ma éjjel-nappal fideszező ballib csőcselék csakis az ájult tisztelet hangján fog majd megnyilatkozni az új Fideszről… de ez nem fogja tudni elfeledteni a valódi tragédiát.

quisling

S nem lehet tudni, mikor jön el az erősödő keleti szél, mely kisöpri ezt az egész rothadt szeméthalmot a világ felszínéről.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr176830853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Latcho Rom 2014.10.25. 19:09:27

:)

Pierre jó helytartó lesz amig haza nem érkezel, te nagyon elmebeteg levitézlett szdsz member :)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.10.25. 23:14:23

1. A senki által nem olvasott blog alatt a magadét érted, ugye? :-)

2. Még az alapötleted se saját, az egyik nem régen írt posztom kiforgatása a saját agymenéseidnek megfelelően...

fedor.blog.hu/2014/10/17/hol_vannak_a_jobboldali_demokratak

maxval a bircaman · http://maxval.co.nr 2014.10.26. 06:11:30

@Fedor:

Mindig minden ötletem saját, sosem plagizálok. Nem is kell, mert tele vagyok ötlettel, így még túl sok is van, s legtöbbjét nincs időm leírni.

STIRLITZ 2014.10.26. 10:51:38

Norvégia nem köztársaság, hanem királyság. A többiről nem is beszélnék ... :-)))

maxval a bircaman · http://maxval.co.nr 2014.10.26. 10:52:49

@STIRLITZ:

Sajnos tévedsz. Norvégia ultraliberális köztársaság.

vegyészmérnök (törölt) 2014.12.18. 23:51:13

@maxval a bircaman: Norvégia alkotmányos monarchia, királya pedig V. Harald.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása