magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2014. november 20. 12:00 - maxval birca hozzászóló

Mi a baj Orbánnal?

Mi a tüntetések tanulsága? Mi a baj a rohadék Orbánnal?

A tüntetők négy egyenlő részre oszthatók.

A tüntetők egynegyede szerint a fő baj Orbánnal az, hogy liberális, kizsákmányoló rablókapitalizmust épít, segíti a külföldi és a magyar nagytőkét, s nem hajlandó e gonoszságok helyett azonnal kikiáltani a tanácsköztársaságot, majd felosztani Felcsútot a zsellérek és proletárok között.

A tüntetők második negyede a problémát Orbánnal abban látja, hogy nem támogatja eléggé a kapitalizmust, elveszi a szerencsétlen, jóakaratú, emberbarát nyugati befektetők profitját, a befolyt pénzből stadionokat és atomerőműveket épít, ahelyett, hogy a pénzből állig fegyverkezne a gonosz Putyin ellen és teleépítene mindent naperőművekkel.

A tüntetők harmadik negyede a problémát nem igazán tudja megfogalmazni, de a lényeg: miért nem nevezi ki Orbán diktátor saját maga helyett azonnal Bajnait és Bokrost miniszterelnöknek, meg egyébként is miért nincs lecserélve a magyar himnusz az európaira, s miért nem házasít Áder homokosokat és pedókat a Várban.

A tüntetők negyedik negyede egyszerűen szeret utcán üvölteni, hőzöngeni. Végülis ki kell kapcsolódni kicsit az úszómedencés budai villákban való unatkozás után.

S mit mond André Veesenmayer Badfriend? Ő a tenyerébe temeti arcát mindezek láttán. Ő megmondta: az egyetlen baj Orbánnal, hogy készül kiugrani a barbár orosz nép elleni vér- és dacszövetségből. El is döntötte Badfriend: legközelebb nem lesz semmi spontaneitás, ezekban az alacsonyrendű magyarokban nem lehet megbízni, így máskor marad a szokásos 7-800 harcedzett és fizetett norvég tüntető, akik képesek egyhangon és koherensen követelni, hogy legyen mindig az és pontosan csak az, amit Washington éppen akar.

8 komment
· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr626918255

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mit kíván a magyar nemzet? 2014.11.23. 19:50:42

Biztosan nem hungaro-pannon-népi-nemzeti-magyar-rappet, ahogy a költő mondja. Sokkal inkább megélhetést, jövőképet, szabadságot és kevésbé szemét kormányt. Én a hétfői 37 db tüntetésből  csak a budapestin voltam kint, de ott ez nem jött át. Sőt. Konkré...

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.11.21. 12:52:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Risárd 2014.11.20. 12:35:08

Vajon higgadtsággal es passzivitással sikerül a FIDESZ-nek megtartani a jelenlegi pozicióját vagy csak idő kérdése mire a nyugat elegendő nyomást gyakorol a kormányra, esetleg Orbán Viktorra?
Jelenleg nehezemre esik elképzelni, hogy ez az egynéhány tüntető (habár különösen agressziv a liberális oldal...mint mindig) hatására a többségnek meginogjon a bizalma Orbánban és nem is inkább a kormányban.

Risárd 2014.11.20. 13:35:45

@maxval birca hozzászóló:

Ha megállja a helyét az USA + EUval szemben és mindemellett nem hagyja, hogy magába szippantsa a kelet, akkor nem államférfi, hanem egyenesen az Univerzum császára lesz Orbán Viktor.

Sexual Harassment Panda 2014.11.20. 16:23:28

Igen, kedves posztolò, a jobbik meg közben egyre erősödik.
MI lesz ìgy 2018ban?

Risárd 2014.11.21. 02:33:06

Akkor lesz egy okkal több a demokratikus szervezkedéseknek, hogy elgáncsolják a demokratikusan megválasztott kormányt. Ez lesz. Ebből jól nem fogunk kijönni, az biztos. Lehetetlen megőrizni a szuverenitást ennyi jóakaró mellett.

bontottcsirke 2014.11.25. 06:55:23

Igen, az ötödik csoport meg az, aki hiába teszi oda magát 25 éve, folyamatosan kibasznak vele. Na ez a réteg a jobbik. És mivel a haverok csak haveroknak osztanak le melót, innen borítékolható a 2018-as fidess vereség.

A birkát etetni is kell vágás előtt, de ezt te is tudod birka létedre. Sajnos viktória beleesett abba kis hibába mint maszopos elődje.

Társadalmi szolidaritás és országépítés helyett betonfallal körülvett luxuslakóparkok, a többi meg majd elpiheg a sátortáborban. Hát ez nem így működik. Az öröm az ürömbe, hogy a baloldalból nem kér senki, de ezekből a tehetségtelen jogászokból sem.

Risárd 2014.11.25. 13:52:30

Az elmondottak alapján ki lenne a legmefelelőbb kormánypárt? A balosok korruptak, a FIDESZ korrupt. Ha a Jobbik kormányozna, akkor az EU / USA egyből ránk fogná, hogy egy újjabb holokausztot tervezünk és tuti, hogy két hét leforgása alatt lerohannának megmenteni minket. A Fideszt tolerálják, mert egyenlőre nem tudják eldöndeni, hogy büdös nácik vagy mocskos kommunisták-e. Csak kérdem, mert rohadtul érdekelne egy jó megoldás, amit támogathatok én is.
Idegen uralkodót pedig nem szeretnék, mert az sose tudná érdemileg képviselni az érdekünket.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása