magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2015. április 12. 07:07 - maxval bircaman felelős szerkesztő

A kereszthalál

Jézus kereszthalála valójában és lényegileg a halál legyőzése.

De egyben ez a kereszt fegyver is.

Én úgy képzelem az utolsó ítéletet, hogy Jézus keresztje kiszakad a helyéről, vízszintes állapotba kerül és gépfegyverré változva lemészárolja a gonoszságot. Minden lelki gonosz ki lesz irtva családostul.

Tudják ezt a sötét erők, s rettegnek. Ezért próbálják még most, az utolsó ítélet előtt lerombolni, megsemmisíteni a keresztet. Ez az egyetlen esélyük, ezért folyik minden nap egyre erősebban a kereszténygyalázás.

 

femen

A képen egy tényleges kereszténygyalázás látható: nyugati bérben álló ateista ukrán prosti akciózik. Valójában azonban ennél sokkal veszélyesebb a szellemi kereszténygyalázás a médiákban.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr147355338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

empoftla 2015.04.12. 07:42:45

Így van, családostul. Még a csecsemőket sem szabad kímélni.

Húsleves 2015.04.12. 09:33:25

Birca, most vitatkoznom kell veled. Az ateista én vagyok, nem az akikről te beszélsz. Engem nem érdekel vallásod (másé se), se dicsérni, se gyalázni nem megyek oda, mert abban hiszel amiben akarsz, semmi közöm hozzá. Semmi olyan dolog nincs, ami miatt az én ateizmusom és a te vallásod ne férne meg bármiféle konfliktus nélkül egymás mellett.

Akikről te beszélsz, azok liberális vallási fanatikusok, őrült fundamentalisták.

1. Vallásuk középpontjában az áll, hogy Amerika végtelenül jó, és szeret bennünket, ami szerintük bizonyítást nem igényel, és megkérdőjelezni eretnekség. Elküldte hozzánk egyetlen fiát az Európai Uniót, hogy szenvedjen helyettünk, magára vállalja bűneinket, és ezáltal megváltson eredendő bűneinktől, mivel vallásuk szerint minden ember eredendően fasisztának született, amitől csak úgy szabadulhat, ha szemenköpi a saját népét, történelmét és csatlakozik hozzájuk, az igazhitűekhez.

2. Az első pont csak a vallásosságukat támasztja alá, most jön az, hogy miért nem egyszerűen vallás az övék, hanem vallási fundamentalizmus, amiért ők nem érdemelnek toleranciát. Te magad leírtad valahol, hogy mi a hit lényege, a hit bizony arról szól, hogy úgy fogadsz el valamit, hogy nincs rá bizonyság. A liberális vallási dzsihádisták esetében nem erről van szó. Az ő isteneikről 100%-os bizonysággal tudjuk, hogy egyfolytában háborúznak, embereket irtanak, embereket kínoznak, és lehallgatnak mindenkit, beleértve az őket imádó és bálványozó vallási fanatikusokat is. Tehát nem elfogadnak valamit amiről nincs bizonyságuk, hanem befogják a szemüket és a fülüket és úgy hirdetik a megismerhető valóság ellenkezőjét.

Húsleves 2015.04.12. 12:49:13

@maxval bircaman szerkesztő:
Remélem tényleg értesz és nem hiszed hogy valami "kikérem magamnak" akart lenni amit írtam :)
Csak hozzáfűztem a gondolataimat. Számomra erkölcs mentén nincs ateista-vallásos ellentét, Schiffer András egy őszinte, normális liberális ember, te meg egy őszinte, normális vallásos ember vagy.
Tehát remélem nem csak mondod, hanem tényleg nem értettél félre.

Urfang 2015.04.13. 13:01:47

Ha Jézusnak lett volna gépfegyvere brutális mészárlást vitt volna végbe az ellenségein. Persze csak a gonoszokat irtotta volna ki, de azokat családostul. Nőket, gyerekeket, időseket, a gonosz összes szolgáját.

Ha elfogyott volna a golyója akkor puskatussal loccsantotta volna szét a gonoszok koponyáját. Ha a puskatus is eltört volna, akkor puszta kézzel tépte volna le a bőrt a gonoszok testéről. A fogaival harapta volna át a torkukat aztán üvöltve, vérben fürödve vetette volna magát a többi gonoszra.

Biza, ha Jézusnak lett volna vala gépfegyvere ma sokkal kevesebb gonosz élne.

Azért élnek ma liberálisok, mert Jézusnak nem volt sorozatlövő automata fegyvere.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása