magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2015. április 14. 08:08 - maxval bircaman felelős szerkesztő

A homoktorta

Érdekesek ezek a liberálisok.

Pár hónapja az USA-ban egy keresztény cukrászda megtagadta, hogy két férfi “házassága” alkalmából nekik olyan tortát készítsen, melyen a díszítés két vőlegény figura.

A két perverz beperelte a cukrászdát diszkrimináció miatt. S a pert MEGNYERTE. A cukrászda ezután kijelentette: mivel továbbra sem hajlandó keresztényellenes tortákat készíteni, de a pereket sem tudja vállalni, abbahagyja eleve a házassági torták készítését.

Nemrég egy floridai keresztény csoport tortát rendelt egy nyíltan homoszexuális cukrászdában. A keresztények azt a feliratot kérték rátenni a tortára, hogy “Nem támogatom az egyneműek házasságát”. A cukrászda megtagadta a torta elkészítését.

Ebből is per lett. A bíróság döntése: a cukrászda nem sértette meg a jogszabályt, mert joga volt visszautasítani az olyan torta készítését, mely ellenkezik üzletpolitikájával.

tgwcgf

 

 

Címkék: perverzió
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr477359696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GERI87 2015.04.14. 12:05:30

Szánalmas mindkét eset, ez tény.
Eleve egy ratyi minek akar pont keresztény cukrászdában tortát rendelni, egy keresztény meg meleg cukrászdában?
Provokációból?
A kettős mérce ennek ellenére megvan és a lobbiérdekek, trendek undorító szarkavarása, feszengése...
A baj az hogy a bíróság miért olyan rugalmas hogy egyik esetben igazat ad a másikban meg elítél...ez "a liberális értékek benemtartása".

soad1221 2015.04.27. 11:15:25

@GERI87: polkorrektség..
eleve mindkét rendelés egyértelműen provokáció. én mindkét cukrászda helyében megcsináltam volna, nem kell felülni a provokációnak, ez a legegyszerűbb módja annak, hogy az ilyet kapásból semlegesítse..
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása