magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2015. október 16. 14:14 - maxval bircaman megbízott szerkesztő

Itt van végre a reform!

Eva Brunne, magát püspöknek nevező svéd személy a XXI. század Luthere.

Nevezett bulvárceleb azzal hívta fel magára a figyelmet már korábban is, hogy a Svéd Evangélikus Egyház nevű ultraliberális-keresztényellenes-perverziótoleráns klubmozgalom első nyíltan homoszexuális „püspöke” 2009 óta.

Ezen kívül „házastársa” úgyszintén ”pap” a fenti szervezetben.

evabrunne-gunillalinden.jpg

a „püspök” és „házastársa” éppen menetelnek a perverziót éltetve

Most ez a Brummi vagy mi is a pontos neve – elnézést kérve a hasonlatért a játékmackóktól – új ötlettel jött elő: le kell építeni a Svéd Evangélikus Egyház nevű klubmozgalom klubhelyiségeiben (templomaiban) és általában bárhol Svédországban a még megmaradt keresztény jelképeket. Ezek ugyanis zavarhatják esetleg a muszlim segélyvadászokat.

Brummika annyira reformista, hogy még egyes liberális protestánsok is felháborodnak tevékenységén – na, ez azért nem semmi. Ez kb. olyan, mint amikor az Al-Kaida aggodalmát fejezi ki, hogy az Iszlám Állam egy picit túl radikális.

A kereszténységet egyébként a svéd evangélikusok vitái nem érdeklik, hiszen minek avatkoznánk be mi keresztények egy idegen, nem-keresztény felekezet belügyeibe.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr297973507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása