magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2017. január 01. 12:12 - MAXVAL.BIRCAMAN.

2016

Az elmúlt év vilápolitikai értelemben hihetetlenül jó volt. Nem véletlen, hogy szinte minden liberális média rossz évnek tartja.

Lássuk csak azonban, miért is volt ez az év ennyire jó!

A brüsszelita elit végleg megroppant idén. Brüsszel hatalmas vereséget szenvedett a brit és az olasz népszavazáson. Brüsszel iszlamistasimogató, népellenes iránya szintén hatalmasat esett, a növekvő iszlamista terrorizmus igazolta, hogy e politika alapjaiban téves.

Az EU önjelölt, skizofrén fűrere Satana Mertkell még sajnos tartja magát, de még az ő pozíciója is csökkent.

A brüsszelitizmus liberális eszméi és tabui egymás után buknak. A népi, populista mozgalmak az egész kontinensen erősödnek, ráadásul ez mind baloldalon, mind jobboldalon létező folyamat. A liberális pártok alól csúszik ki a talaj egész Európában.

Eközben Közép-Európa volt kommunista állami sikeresen alakítottak ki egy antibrüsszelita, regionális, népi alapú összefogást, melyet a világ hatalmasai nem voltak képesek letörni. Magyarország ebben szerény, de igen fontos szerepet játszott. S egyik kelet-európai országban se sikerült a népbarát vezetés megdöntése  a nyugat által!

A világ urai Európán kívül is kudarcot vallottak. Az Arab Tavasz nevű újgyarmatosító akció befuccsolt. Kína tovább erősödött. S a legfontosabb: nemhogy sikerült volna legyőzni Oroszországot, hanem épp ellenkezőleg. az őt érintő szélesfrontú támadásból az orosz nép győztesen, megerősödve, világhatalmi tényezőként került ki.

S végül a legfontosabb, jelképes esemény: a hatalmasok fantasztikus bukása az amerikai elnökválasztáson.

Érthető tehát a liberálisok rossz hangulata. Valóban minden alátámasztja ezt. Nem lennék most a helyükben.

 

Címkék: politika
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr4412087463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sexual Harassment Panda 2017.01.01. 12:29:08

Csak éppen "Fatima Mertkell" marad a helyén, és folytatódik a "menekültek" importja.

2017.01.06. 05:16:19

@Sexual Harassment Panda: a németek Lügenpresse általi agymosása megtette hatását. Der Spiegelt olvasok, ha fel akarom húzni magam. Egy alternatív valóságban élnek, a kiterjedt központi- és öncenzúra teljesen leszedálta a német sajtót. Youtube-on van pár realista német elemző, akik angolul is feltöltik a videóikat, nagyon jól lerántják a leplet a német bíróságokról, amik lecsapnak a túl szabad véleményekre. A polgárok elleni állami kémkedés, elhallgattatás, véleménydiktatúrát kikényszerítő szerv vezetője persze egy ex-Stasi nőszemély.
Ilyen totális médiauralomról Orbán is csak álmodhat.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása