magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2017. január 01. 09:09 - MAXVAL.BIRCAMAN.

Hussein elnök

A Nobel háborúdíjas amerikai elnök, Obama Hussein sikeresen tette magát közröhej tárgyává.

Eleve Obama arról híres, hogy az egyetlen Nobel-díjas, aki csak faji hovatartozása miatt kapta meg ezt a kitüntetést. Az igazság kedvéért tegyük hozzá, nem Obama a hibás ebben, ez a Nobel Bizottság hülyesége, de mégis ő az első ember a világon, aki Nobel-díjat érdemelt ki azzal, hogy néger, ami eléggé vicces ügy, akárhogy is nézzük.

Most lőtt két öngólt is Obama.

A 80 %-ban demokrata párti amerikai zsidóságot sikeresen tette Trump-támogatóvá azzal, hogy az USA megszavazott egy kötelező hatályú ENSZ-határozatot Izrael ellen. Ez természetesen afféle bosszú akart lenne Izrael ellen, amiért az a szíriai kérdésben nem volt hajlandó kiállni az USA mellett, ráadásul még Oroszországgal sem volt hajlandó összeveszni Obamáék kedvéért.

Majd jött a 35 orosz diplomata kiutasítása. Ismét csak azt bizonyította ezzel Obama, hogy képtelen feldolgozni, nem Clinton lett az utóda. Putyin mesteri válasza – nem utasított ki senkit Oroszországból – miatt pedig ma az egész világ Obamán röhög.

Ez van, amikor az ember ki akarja röhögtetni magát. Nincs erő, ami ezt képes lenne megakadályozni.

Címkék: politika usa
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr1812087439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erich · https://www.youtube.com/channel/UCWAisSU8mRSILGzT-ShWNLQ 2017.01.01. 19:35:41

Jól össze lett rakva :D
Viszont ubuntubama semmit sem bán meg. Ő csak egy cionista marionett.

Yorg 2017.01.04. 09:13:39

1. Valójában az USA nem szavazta meg, hanem tartózkodott.

2. Ez a határozat egyáltalán nem olyan kemény, egyedülálló, ahogy a sajtó lefesti. Ez volt az első Izrael-kritikus ENSZ BT-határozat, amit Obama elnöksége alatt elfogadtak, miközben minden korábbi elnök alatt volt ilyen határozat. Ajánlott olvasmány:www.brookings.edu/blog/markaz/2016/12/26/whats-new-and-whats-not-in-the-u-n-resolution-on-israeli-settlements/

3. "amiért az a szíriai kérdésben nem volt hajlandó kiállni az USA mellett," Itt mire gondolsz?

MAXVAL.BIRCAMAN. · http://www.bircahang.org 2017.01.04. 09:36:55

@Yorg:

Izrael látványosan megállapodott az oroszokkal Szíria kapcsán.

entrpnr 2017.01.05. 13:01:21

Ez így túl egyszerű.

"A 80 %-ban demokrata párti amerikai zsidóságot sikeresen tette Trump-támogatóvá" - a zsidóság messze nem ennyire egységes. Egy átlag zsidóra lehet hogy igaz, de a progresszív-liberális zsidókra (lsd. Soros) vagy azokra az ultra-ortodoxokra, akik elvetik Izraelt, mint világi államot biztosan nem igaz.

A másik: Obama biztos vagyok benne, hogy Izraelt nem az oroszok miatt utálja, hanem mert félig vagy egészen muszlim.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása