magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Turisták

Mindig utáltam az idegenforgalom iparágat.

A lényege: bunkók elutaznak valahová, semmi se érdekli őket ott, ezért egyetlen gondjuk a szálloda és a strand. Persze ez túlzás, van azért értelmes turizmus is, de egyre csökken a szerepe.

Mindenesetre az ellenkező véglet se kisebb hülyeség.

Nemrég tízezrek tüntiztek Spanyolországban, mert nem akarnak turistákat, hanem helyettük ki tudja miért menekülteknek nevezett iszlamistákat szeretnének. Az ő dolguk, Spanyolországban nagyon aktív a háttérhatalom, egyik kiemelt céljuk e szép ország felrobbantása. Homokosok, pedofilek, transzvesztiták terrorhatalma, agyatlan kényszerautonómia a régióknak, kitalált nyelvek nyomása, feminizmus, pornográfia mndenhol, a spanyol nép elnyomása - erről szól a legújabb kori spanyol történelem a hetvenes évek vége óta. Látható, hogy egyes körök készakarva rombolnak. Ennek része most az újraiszlamizálás, pedig ma nem létezne Spanyolország, ha a VIII. sz. és aXV. sz. között szívósan, határozottan nem szüntették volna meg a spanyol uralkodók az iszlám uralmat, kiűzve minden muszlimot, sőt muszlimgyanúst is. Érthető, hogy ez megbocsáthatatlan bűn liberális szempontból, így meg kell bosszúlni.

Azt mondanám a múltheti barcelonai terrorakcióról: csak azt kaptátok, amit akartatok, de nem mondom, mert szeretem a spanyol népet, s tudom, sokan nem értenek egyet azzal, ami zajlik.

Címkék: politika
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr8212770516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerilgfx 2017.08.22. 21:14:36

a spanyolok egy érdekes nép. nem képesek megtalálni sosem az arany középutat, az igazságot, a jó utat, ami mindig középen van, hanem csak végletekben tudnak gondolkodni.

amikor konzervativizmusban gondolkodtak, akkor az is végletes volt: inkvizíció, szélsőséges ellenreformáció emberek százezreinek megölésével és elűzésével, indiánok legyilkolása, aztán franco rémuralma, protestáns papok megölése, folyamatosan hatalmas technológiai és kultúrális lemaradás angol/germán riválisaikkal szemben.

most beütött náluk a szélsőséges liberalizmus érája.
egy olyan éra, ahol ha felülről jövő parancsot, korszellemet követsz, akkor a saját népedet írtod ki genetikailag és kulturálisan.

képes lesz -e vajon az a spanyol nép öntudatra ébredni, amely eddig igencsak képtelen volt erre, és azt mondani, hogy elég volt?
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása