magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

A háborús bűnös halála

Kicsit jobb lesz mindig a világ, amikor egy hétpróbás gazember eltávozik örökre a pokolba.

Meghalt pár napja Káinfi Szidni János, kamumegkínzott háborús bűnös, agresszív héja, tömeggyilkosságok szónoka.

Gyászban úszik az egész magyar ballib tábor, kamuhősük már nincs az élők sorában. Ez is nagyon jellemző a magyar úgynevezett baloldalra: a nyugati rend legagresszívebb vonalának lelkes hívei. S messze nem csak azért népszerű, mert 4 éve Orbán lefasisztázta.

Semmi személyes, Dzsoni, egyébként, reméljük, hogy most megbánod bűneidet.

Mi lesz majd, amikor Káinfi főnöke, Soros gazda távozik a pokolba? Nehéz is elképzelni... valószínűleg fekete címlappal jelennek meg majd a magyar ballib lapok, s neves liberális megmondóemberek ruhájukat szaggatva fognak napokig sírni.

Címkék: politika
7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr5514216999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vergyula 2018.09.03. 06:34:51

Te birca, miért jó az neked, hogy egy alig néhány napja elhunyt embert szidalmazol? Honnan veszed, hogy "kamumegkínzott"? Talán egy Soros-bérencnek az egész élete hazugság? Vele nem történhetett semmi rossz?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.09.03. 08:02:56

@vergyula:

Ő nem a szomszéd bácsi volt, hanem egy közszereplő, vedd észre.

Sexual Harassment Panda 2018.09.03. 11:07:47

Ez különösen gusttustalan arabsimogató cikk lett, a lényege:A hülye buta magyarok kussoljanak, mert a "nyugat pénzén élünk", és nem vagyunk "európéerek", mivel elutasítjuk az iszlamizációt. Kurva annyát a szerzőnek.
index.hu/i2/#http://hafr.blog.hu/2018/09/01/a_magyarok_sulyos_identitasvalsagban_vannak

vergyula 2018.09.03. 19:18:09

@maxval balcán bircaman: Észrevettem, kösz. Mesélj a "kamumegkínzottról" és a háborús bűnösről.

Mr. Hyde 2018.09.05. 15:23:45

@vergyula:
Elég köztudott, hogy Mr. McCain tinikorában a vietnami háború idején gyomírtóval és napalmmal permetezte az észak-vietnami falvak lakosságát a modern repülőgépéről.

Miután a gépe lezuhant és ő maga pedig fogságba esett, a vietnamiak kihallgatták majd különőrizetbe helyezték ahol olvasással és kosárlabdázással töltötte a hadifogsága hátralevő részét.
Ezt az életszakaszát használta fel arra hogy rambótörténeteket meséljen a múltjáról.

vergyula 2018.09.06. 07:30:19

@Mr. Hyde: Hát ha köztudott, akkor nyilván én vagyok tájékozatlan. Sebaj, azért megkérdezem a szomszédokat is. Én azt is hallottam, hogy nem is zuhant le a gépe, csak simán dezertált, és önként vonult be a Hanoi Hiltonba, hogy a vietnámi kánaán minden gyönyörét élvezhesse évekig. Aztán persze akarata ellenére kiszabadult szegény. Jaa, hogy közben megőszült és a karját sem tudta rendesen felemelni? Biztos nem is akarta.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása