magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

A ballib újhullám

Megirigyelhette a ballib vezérkar Gulyás Mártont, aki hetente egyszer este 7 és 9 között mérges szakszervezeti aktivistát alakít egy budapesti klubban.

Szóval felvették a francia antiliberális tüntetők ruháját. Azokét, aki Micron elnök ellen küzdenek. Igen, azok a ballibek tették ezt, akiknek Micron az egyik fő példaképük. Micron kb. a francia Bajnai, csak sikerült jobban felépíteni őt, s a francia lakosságot könnyebb megtévészteni az évtizezedes agymosás miatt. 

Kb. mintha annak idején az amerikai rasszimus ellen úgy tiltakoztak volna valahol Európában, hogy KKK-jelmezeket vesznek fel. Röhejes.

Egyébként meg ha lenne olyan mozgalom Magyarországon, mint a sárgamellényesek Franciaországban, az legelőször éppen a ballibeket söpörné el.

Címkék: politika
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr8314442098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Hyde 2018.12.07. 05:33:32

Macron gazdaságpolitikája lényegileg ugyan az mint a Fideszé, csak az előbbi a leplezetlenül vállalt hithű liberális elvekentén, míg az utóbbi látszólag azol ellen szónokolva vezeti be - ugyan azt.
Így mondhatjuk, hogy Macron a franciák liberális Orbánja, Orbán meg a magyarok Macronja csak egy más stílusú politikai marketinggel.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása