magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Washingtonban

Hatalmas ballib győzelem! Zorbán megbukott!

Végülis nem fogadták Zorbánt a Fehér Házban. Ott ácsorgott szégyenszenre az épület előtt egy órán keresztül, vasalatlan nadrágban, szotyizva. Aztán megszánták: a takarítót helyettesító diákmunkás kiment hozzá, de ő is csak azért, hogy alaposan beolvasson neki, mert leépítette a sajtószabadságot, meg a jogállamot. (Maga a takarító tiltakozásból aznap nem ment be dolgozni. Ugyanis demokrata.)

Helyette MZP mehetett be, akinek tiszteletére Trump eltáncolta az amerikai himnuszt, 21 ágyulövés leadása közben. Majd kikérték MZP tanácsát, mi legyen az USA politikája a következő évtizedben. A bátor MZP közismert egyéniség Amerikában. Most is, amikor a Trump fogadta őt, az emberek Amerikaszerte azt kérdezgették "ki az a furcsa frizurás bohóc Hódmezővásárhely világhírű polgármestere mellett?".

A rezsim médiái persze mindezt elhallgatják. Plusz Zorbán vidéken betiltotta a zinternetet, hogy ne olvashassák ott a büdös bunkók a bátor ellenzéki földalatti médiákat.

Címkék: politika humor
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr6014826412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Öregesprofesszor 2019.05.14. 20:31:47

Nézve a fotót amint MZP meg az a másik agyarottyant áll kint a folyosón, komolyan megsajnáltam őket. Remélem legalább egy szendvicset kaptak, ha már olyan szépen felmondták azt amit vártak tőlük.

Cycmen 2019.05.15. 11:59:21

Látom Birca barátom te is feladtad a reményt, hogy az ellenzékkel normális diskurzust folytass és elkezdted őket szívatni. :D
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása