magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2019. május 18. 06:06 - WiIdhunt

Kövér bátor kiállása

Kövért tartom az egyetlen Fidesz-vezérnek Orbán mellett, akinek vannak fontos, önálló gondolatai.

Ezt most ismét bizonyította a homoklobbi elleni megszólalásával.

Valójában persze semmi különlegeset nem mondott. A vicces az, hogy manapság ilyen triviális igazságok nyílt kimondásával hősnek lehet lenni, dehát ez van, a liberális elnyomás mára olyan lett, hogy még egy egyszerű igazság kimondása is ellenzékiségnek számít a világhatalmi erőkkel szemben.

Pedig a dolog egyszerű: a homokosság betegség, s propagandája társadalomrombolás.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr2614831880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helga Beauty Salon2 2019.05.18. 10:53:11

Az biztos hogy léteznek olyan családokban élő gyerekek, akik nagyságrendileg jobban járnának ha inkább egy kulturált homoszexuális pár nevelné, de azért a család felállása férfi-nő kombó gyermekkel, ezt jobb ha mindenki tudomásul veszi.
Én nagyon kíváncsi lennék hogy a probléma mennyire valós és hány meleg pár töri a fejét örökbefogadáson, mert ennek már megint nagyobb a füstje mint a lángja. Véleményem szerint ismét olyan mindenbe beleálló álcivil álértelmiségi hivatásos értékrendgyilkosok műve ez az egész cirkusz, mint sok más esetben is!

( a kommentet az 1000 leütés nevű libsi blogba szántam, de a nagy valószínűséggel a toleráns hozzáállása alapján a kiválasztottak közé tartozó bloggerdroid kitiltott)
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása