magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Nagy fideszes győzelem

Fideszes belső körből származó ismerősömtől tudom, a fideszes PR szakemberei ezúttal hatalmas győzelmet arattak.

Egy kamunikk révén, Erik Ragon név alatt elterjesztettek egy teljesen fals, ballib gyűlölködő üzenetet, s a ballibek zöme azonnal rá is kapott a horogra. Az egyik legfanatikusabb magyargyűlölő Facebook-huszár, Juhász Zolika sikeresen elterjesztette a kamut mint valóst, s átvert teljes ballib médiákat is.

Persze, ezúttal is kiderült: Gyurcsánynak van a legtöbb esze a ballib táborban, s amint Gyurcsányék stábja rájött az átverésre, azonnal ki is faroltak belőle, kifejezetten bocsánatot kérve, persze tovább orbánozva, de akkor is: korrekten elismerve a hibát. Ők ugyanis saját embereiknek se hisznek, így saját forrásból ellenőrizték az állítást, hiába terjesztette el azt lelkes hívük.

Az - udvariasan fogalmazva - kevésbé okos ballib politikusok és megmondóemberek viszont még napokig nyomták az eredeti kamut, bizonygatva annak igazságát.

Magyarellenes Zolika meg akkora búskomorságba esett, hogy megígérte, többet nem posztol. Sajnos a kis rohadék nem fogja betartani...

Le a kalappal, Fidesz PR-osztály.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr1615017342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása