magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Szenilis idióta

Egyik vicces magyar megmondóember az igazikonzervatív, magyarul ballib Ungváry. Csak meg kell nézni mit mond, s mindig annak a fordítottja az igaz.

Most éppen azt mondja, hogy a csúny emberek iszonyúan buták, így nem érdemlik meg a demokráciát, csak akkor, ha már öntudatuk annyira fejlett lesz, hogy felismerik, igazi érdekük az, ha saját érdekeik ellen szavaznak önként.

Szerencsére az okos elit képes volt jól manipulálni a buta, agyatlan tömeget, így az "helyesen" szavazott, de mostanában ennek vége: a nép elkezdett önállóskodni, ez pedig fasizmus.

Zorbán pedig olyan gonosz, hogy rájött, hogyan lehet gáz nélkül elgázosítani.

Erről egy régi szovjet vicc jutott eszembe:

  • Lesz KBG a kommunizmusban?
  • Nem lesz. Addigra már olyan fejlett lesz az emberek öntudata, hogy mindenki saját magát fogja letartóztatni.

Úgy tűntik, Ungváry hisztis és nyűgös. Ami jó hír minden rendes ember számára: ahol ugyanis az ungváryk rosszul érzeik magukat, ott jó a normális embereknek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr9515022550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása