magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Az MSZP és Erdoğan

Most, hogy egy szoci polgármester fogadta Erdoğan török elnök feleségét, fontos infóhoz jutottunk.

Ahhoz, hogy csak a török elnök népirtó, gonosz, zorbánista, fasiszta diktátor, míg a felesége közismert ellenzéki civil, szivárványos liberálisdemokrata. Így hát a feleség fogadása a demokrata MSZP-s által de facto egy hatalmas tüntetés Zorbán és török bűntársa ellen!

De a viccet félretéve: sose volt szimpatikus a török elnok, de látva a ballib hisztit, kezdek elgondolkodni, nem vagyok-e igazságtalan vele szemben. Akit ugyanis ennyire utálnak a ballib drogosok, megmondóemberek, más szemét, az szinte biztosan pozitív alak. Legalábbis részben.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr915300212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vergyula 2019.11.12. 07:19:05

"a török elnök népirtó, gonosz, zorbánista, fasiszta diktátor, míg a felesége közismert ellenzéki civil, szivárványos liberálisdemokrata" - Mi lehet ezeknél otthon?

Célkereszt 2019.11.12. 08:26:36

Szerény muszlim feleség.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása