magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Bástya elvtársat nem akarják meggyilkolni

A magyar ballib megmondóemberek csalódottak. Már megint be lett vezetve a "diktatúra", s még mindig semmi nyoma: többek között töretlen a szólás- és sajtószabadság.

Pedig de jó lenne mártírnak lenni... Persze nem igazi mártírnak, az veszélyes, hanem csak legalább pár órácskára élvezni a mártírságot. Erre Zorbán diktátor már megint nem viselkedik európai módon: még egy rendes diktatúrát se képes rendesen működtetni.

Szóval a ballib megmondóemberek szabadon beszélnek, írnak, publikálnak, s semmi ellenintézkedés se éri őket. Pedig folytonosan magyarázzák, hogyan fog a hatalom százféle módon visszaélni a rendkívüli állapottal, az viszont már megint nem hajlandó szót fogadni a mindentudó szakembereknek.

Már könyörögnek, kedves Zorbán diktátor, tessék legalább egy icipicit represszálni minket, de a csúnya diktátor már megint nem fogad szót...

A Kötöttfogás legfrisszebb adásáról jutott mindez eszembe.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr2815587476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása