magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Soros emberei a féknyúz ellen

A Magyar Hang nevű ultraliberális propagandakonglomerátum egyik friss adásában a téma a küzdelem az "álhírek" ellen.

Elhangzik sok zöldség, ahogy ez szokás. Az alkalomra Széll Berni külön Dobrev Klárának maszkírozta magát.

Meglepő módon Vona Gábor az, aki egyszer kimondja a lényeget: az álhír valójában egy szubjektív fogalom, nem írható le szabatosan. Persze hozzászólása nem vált ki semmilyen érdemi reakciót, mindenki más tovább darálja az előre leírt, engedélyezett szövegét.

Mi is a valóság? Az álhír ellen küzdők sose a nyílt hamisítás ellen küzdenek. Ennek régi hagyománya van, az egész bulvár erre épül. Az igazi bajuk az, hogy az értelmezés plurális lett az internet elterjedése óta, s az újságíró már nem egy zárt, privilegizált, könnyedén megvehető kaszt.

Szerencsére semmi esélyük ezek a gágogó Soros-varjúknak, hogy visszatér régi, szép világuk. Ők persze cenzúráznak hevesen, de ezzel csak magukat teszik nevetségessé.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr7915904970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2020.06.24. 11:56:55

Szerintem ezek nem fizetett emberek, egyszerűen tehetségtelen, sértett, gerinctelen figurák. Rossz lóra tettek, ennyi.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása