magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Bombára

Pogátsa Zoltán egyik hobbija időnként megtrollkodni az ATV-t, s általában Bombera Krisztina a célpont, az ATV kiemelten buta szőke libája (nem mert minden ATV-s szőke liba buta, pl. Krug Emília egyáltalán nem buta).

A módszer: az általános orbánozós légkörben Pogátsa hirtelen bedobja, hogy "ebben igaza van Orbánnak", majd cáfolja valamelyik ballib tabut. Ilyenkor Krisztina szemei kiszélesednek, néz össze-vissza, majd szinte könyörög, tessék orbánozni megint, mert ezzel a szöveggel nem tud mit kezdeni. Ilyenkor az 50-hez közelítő Krisztina gyámoltalan kislánnyá válik, mint aki épp rendesen játszik szép ruhájában a játszótéren, majd megjelenik egy bajkeverő kisfiú, aki elkezd csúnyán beszélni: a szüleit nem akarja hívni, mert ezzel még jobban megalázná magát, de alig bírja visszatartani a sírást a "szabálytalan" viselkedés miatt.

Nem is írtam volna erről, de a napokban ismét megismétlődött.

amikor Pogátsa elmondja, Magyarország több pénzt ad a nyugatnak, mint amennyit kap onnan

Ez 2 és fél éve volt. De most júliusban megint bejött, immár halmozottan. Hatalmas élvezeti érték, figyelem!

az alacsony forint mítoszának cáfolása

Itt Krisztina többször is igyekszik visszatéríteni Pogátsát a normál, szabványos orbánozás medrébe, de az nem hagyja magát, mindig visszatér a saját "szabálytalan" mondandójához. A vége felé már azt hittem: Krisztina mindjárt zokogva kirohan a stúdióból.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr515979064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gegeki 2020.07.11. 06:40:53

Az igazi kisember a butaballiba Krisztina zokogásközeli arcára szinte elélvez, és persze örül, hogy az alacsony forint mítosza is meg lett cáfolva. Nem szívesen lennék a kizsákmányoló nyugat helyében!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.11. 06:46:26

@gegeki:

Így igaz, Manapság egyre átkozottabb a nyuagt helyzete, a nyugati kisember pedig alig lélegzik a nyakára térdelő liberalizmus alatt.

vergyula 2020.07.11. 07:47:36

Az első videóban egyáltalán nem érzem az általad leírtakat. A másodikban talán minimálisan. Különösebben nem kedvelem Krisztinát, túl sok érzelmet visz a riporteri munkába. Gondolok itt például a @gegeki által is említett "zokogásközeli" arcra. Egy riporter legyen kicsit ridegebb és cinikusabb.
Ha néha kicsit butácska, az nem akkora baj. A butácska kérdésekre szájbarágósabb válasz jön, így a hozzám hasonló butácska nézők könnyebben megértik. :)

gegeki 2020.07.12. 06:37:45

@MAXVAL bircaman közíró: Szerencsére a nyugati kisember nemsokára fellélegezhet, amikor a liberális térdet és annak gazdáját földbedöngöli a természetes jót képviselő baráti népek segítségével.

Gery87 2020.07.12. 23:06:28

Szerintem a gyenge forint a "kisembernek" sem jó....egyedül az elit, a gazdagok és cégek számára jó...hisz forintban eladósodni - ami egy gyenge valuta - NEKIK tök jó.
Van erős valutájuk, de forint hitel és ahogy gyengül kvázi kevesebbet fizet vissza...ez nekik előnyös.
nekünk akik bért kapunk és ezzel vásárolunk - infláció követő áremelés ugye - meg marha szar!
Nincs védhető érv a gyenge forint mellett!
nekünk az a jó ha sokat ér a pénzünk!
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása