magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

A kiábrándultfideszizmus veszélyes kór

Adott ez a Reichert János nevű művelt, okos alak. Talán a legértelmesebb pofa az egész kiábrándultfideszes táborban, mert még képes önállóan gondolkodni, esetleg akár szembe is menni a ballib kánonokkal. Szóval nem az a Szél Berni, Hatházi Mákos típus, akik egyetlen dologra képesek: 100 %-osan pontosan hirdetni az éppen aktuális ballib ukázt, remélve, megbocsátja nekik a ballib agytröszt, hogy egykor szófogadatlan ballibellenesek voltak.

De sajnos a kór megkéri a magáét. Nem lehet sokáig együtt lenni a disznókkal a sárban és nem bepiszkolódni. Ezt a Kötöttfogás legújabb adásában észleltem. Immár Reichert is eljutott oda, hogy a Fidesz titka, hogy lop, s azért lop, mert lop, s mindenki lopni akar, a csúnya magyar nép meg tolvaj mucsai banda, ezért nem zavarja a lopás. Plusz képtelen megérteni a nyilvánvalót, hogy miért akarja Kelet-Európa megreformálni az EU-t.

Vigyázz, János, még 1 év butulás, s képviselőjelölt leszel a DK listáján!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr2815993222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gery87 2020.07.20. 15:59:02

"Reichert valódi neve Nyiri János....."

Amikor MO-on valaki azon kezd el rugózni, meg előre felhívni a figyelmet arra hogy valakinek mi a ("valódi") neve (biztos "büdös zsidó" ugye, vagy soros ügynök), az már semmi jót nem jelent.
ilyen sunyi kabátfeladogató kisnyilas meg komcsi házmeseter spicli dolog ez....
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása