magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Megjöttek a pedofília kamuszakértők

A magyar közvélemény kezdi magát az őrületbe hiszterizálni a pedofil téma kapcsán.

A józan hangok egyre halkabbak.

Az már megszokott, hogy akasztást akar a nép képnézegetésért. De megjöttek a kamuszakértők is, válogatott marhaságokkal. Lássunk párat.

Állítólag a képnézegetők az okai a pedópornó iparágnak. A valóságban a pedópornó iparág fő része - ahogy a normál pornó esetében is - az önkéntes, amatőr, ingyenes anyag. Én magam nagyon utálok minden pornót, mert lealacsonyítónak tartom, durvának, megalázónak, de nyilván láttam már pornót. (Miközben nem vagyok puritán, mert a normál szoft erotikát szeretem.) Szóval elegendő a legnagyobb pornó honlapok bármelyikére ellátogatni, hogy az ember lássa, az anyagok nagy része nem azért készül, mert van rá kereslet.

A másik abszurd tézis szerint a pedó iránti érdeklődés gyakori. S ezt jellemzően azzal igazolják, hogy az átlag férfi szereti a fiatal lányokat. Ami igaz is, de ezzel van egy hatalmas gond: az, hogy pl. egy 45 éves férfinak tetszik szexuálisan egy 15 éves lány az semmilyen kapcsolatban mincs a pedofíliával. Tessék megjegyezni: egy igazi pedót nem érdeklik 15 éves lányok, őt csakis a serdületlen gyerekek érdeklik, márpedig egy átlag 15 éves lány minden, csak nem serdületlen. (Hozzáteszem: Európában, közte Magyarországon, eleve nem bűncselekmény a beleegyezéses szex 14 éven felettivel.)

A legviccesebb tézis szerint a pedóság a hatalom jele. Az elitnek megvan már mindene, így már csak ez hiányzik neki. Abszurd tézis, mert a pedofília nem döntés kérdés, senki se dönt úgy, hogy "meguntam a felnőtteket, holnap reggeltől pedó leszek". A férfiak 99,9 %-a nem pedofil, s ha hatalmas a hatalma, akkor se lesz az. S mivel nem az, semmi kielégülést nem fog ebben a témában találni. Aki milliárdos és jólétében képtelen már kielégülni, az számtalan dolgot tehet: 32-emeletes jachtot rendel, versenyautókat gyűjt, vesz még egy repülőgépet, épít még pár kasztélyt, stb., de biztosan nem lesz pedofil csak mert sok a pénze.

Érdekes módon, az egyébként jellemzően baromságokat író HVG-s Hontalan Andris írt talán a legjózanabbul erről a témáról. Persze meghurcolták érte még a hívei is...

Hont ezt írja: "Amennyiben az alapesetet szigorítják, úgy az a, mondjuk, 17 éves lány, akinek van egy 16 és fél éves fiúja (történetesen osztálytársak), és együtt járnak, és már szexuális viszonyt is folytatnak egymással (senkinek semmi köze hozzá: 14 év a beleegyezési korhatár), ezt pedig rögzítik, akkor Kaleta miatt szigorított jogszabály fog lesújtani rájuk. (A fiatalkorúakra vonatkozó általános szabályok figyelembevételével). Az sem megoldás, ha bekerül egy 18 éven felüli elkövetőkre vonatkozó kitétel, hiszen az előbbi példánál maradva, a pár marad együtt, a lány pedig időközben betölti a 18. életévét, és ezt követően további fél évet várniuk kell szokásaik folyatására, különben a lány aljas bűnelkövetővé válik. (Természetesen a példa lehetne 18 éves sráccal és 16 éves lánnyal is, ez esetben két évet kéne várniuk, és amennyiben ezt a tizennyolc éves szabályt a nemi érintkezésre is kiterjesztenék - ahogy néhány újkeletű purifikátor érvelni szokott -, úgy magával a szexszel is várniuk kéne, ami igen ifjúságbarát intézkedés volna. Nem árt tehát gondolkodni a szigorítások előtt.)"

Továbbá: "A pedofilok nagy része - a becslések szerint háromnegyede - úgynevezett ego-disztóniás pedofil, ami azt jelenti, hogy morálisan saját maga is elfogadhatatlannak tartja a pedofíliát, és vágyait a külső valóságban soha nem éli ki." S ez utóbbi a lényeg: a kevés pedofil nemi orientációjú ember zöme saját vágyait betegesnek tekinti, így azokat igyekszik magában elrejteni.

A csúcs: ősbuta celebek leveszik gyerekeik képeit mindenhonnan. Az őrület felső foka: egy kisgyerek kép, ami az emberek 99,9 % számára nem tartalmaz semmilyen erotikus, pornográf elemet hirtelen beteg agyakon keresztül nézendő. Alkalmazkodjunk tehát a 0,1 %-os pedofil értékrendhez és felejtsük el a normalitást. Tipikus liberális őrület. Ezzel világos is lesz, a pedofil hisztizés mögött ugyanaz a családellenesség van valójában, mint ami a homoklobbi, a feminizmus, a genderizmus tapsolása mögött, pedig látszólag az egyiket üldözik, míg a másikat kötelezően bevezetendőnek tekintik a liberrant harcosok.

íme egy "veszélyes" kép - a normálisak számára ez egy csecsemő fürdetés után
(ez egyébként én vagyok 52+ évvel ezelőtt)

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr316004168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chrisred 2020.07.27. 08:47:22

Egy másik család gyerekeiről készült fotó az emberek 100%-a számára nem tartalmaz semmilyen érdekes elemet. Ez a kukkolás modern fajtája.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2020.07.27. 10:04:05

"egy "veszélyes" kép - a normálisak számára ez egy csecsemő fürdetés után"
- Valljuk be férfiasan! Egy ilyen képről nekünk az jut eszünkbe, hogy 12 egy tucat. Láthatóak ugyan némi eltérések, de minden csecsemő egyforma, amíg nincs a közelben az anyjuk. Attól persze nagyon helyesek lesznek, főleg, ha anyuci meg egyenesen vonzó. Még a saját utódainkkal is így vagyunk. Élőben persze egészen más, és csak a saját gyerek, de egy fénykép csak egy kép a sok között, és senkit sem érdekel. Magam részéről azt sem tudom, minek készülnek. Nem emlékszem, hogy valaha is nézegettük volna őket, pedig van néhány, még a papiros korszakból.

chrisred 2020.07.27. 10:19:14

@F.M.J.: A családi fotók azért fontosak, mert közös emlékek kötődnek hozzájuk, amiket fel lehet idézni. Előbb-utóbb mindannyian ilyen emlékekké válunk.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2020.07.27. 11:05:09

@chrisred: Azok nem ezek a fotók, hanem azok, amik sokkal később, eseményeken készültek. Valaki szülinapján, egy közös bográcsozáson, kiránduláson, valamilyen sorsforduló alkalmával, ilyesmi. A babfotók legnagyobb társult érzése, hogy nemigen szereti később a szereplőjük.
Valamivel másabb a felmenőkről készült fotó, amit idővel a családtagok emlékként szemlélnek olykor, de az ugye egy egészen más dolog, és nem a kezdeti éveket ábrázolják. Normális esetben (értsd. tragédiamentes) a babafotók ilyen megközelítésben nem játszanak szerepet.
Gondolom, ebben már egyetérthetünk.

chrisred 2020.07.27. 11:14:08

@F.M.J.: Abban egyetérteetünk, hogy a babafotókhoz logikusan nem annak a személynek az emlékei kötődnek, akik a képen szerepelnek, hanem akik vele együtt voltak.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2020.07.27. 11:35:11

@chrisred: Momentám van néhány gyerekem (mára már felnőttek), nem voltak a családban elköltözések, félrelépések, elszökések, hasonló "modern" dolgok. Tapasztalatból tudom, hogy a babaképek nézegetése nem szokott szerepelni a családi eseményeinken, de még a kiürült házban sem szoktuk kettesben lapozgatni őket. Chatelünk, telefonálunk, levelezünk, sztorizgatunk és poénkodunk, de ezek a fotók, soha nincsenek terítéken. Persze nem vagyunk egyformák, de miért is nézegetnénk fényképeket, amikor mindenki él és egészséges, van jókedv és normális családi viszonyok. Szeretjük a jelenünket, nincs szükségünk múltba révedésre.

chrisred 2020.07.27. 11:42:25

@F.M.J.: Értem. Nálatok ezek a szokások, másoknál meg mások.

Gery87 2020.07.27. 14:35:52

A következtetéseid hibásak: ez nem családellenesség csak szokásos módon az emberek retardáltak és hülyék....és a faszbuk alapján felülnek mindenféle fasz trendre. Most is ez történhetett.
egyébként jó mélyen le kell szarni az ilyesmit....normális ember eleve nem foglakozik insta celebek hülyeségeivel meg ottani trendekkel.

"Tipikus liberális őrület"

Nincs már liberalizmus, baloldali autoriter SJW véleménydiktatúra van.

A BLM rasszisták meg SJW meg a többi fasz az nem liberális, max azt hiszik magukról, közük nincs hozzá....egy igazi liberális sosem csinálna ilyesmiket.

Ahogy normális feminizmus sincs, hanem genderfasizmus.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása