magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Elmarad a forradalom

Az egyik nagy internetes ballib fotel- és sátorhős, Tuareg már megint csúnyán elbukott.

Kamu indokkal - Zorbán mindjárt betiltja a Facebookot, mely egyébként Tuareg fő csatamezője - forradalmi menetet és sátortábort szervezett a múlt hét végére, azzal a potenciális kimenettel, hogy ebből puccs lehet és Zorbán bukása.

Persze Tuareg nem teljesen hülye, a valóságot azért ritkán még érzékeli, így ő maga is kikötötte, ezer résztvevő alatt a tünti csak nevetségessé tenné magát.

Végül nagy nehezen sikerült elérni a 100 résztvevőt, azt kicsit meg is haladni. Nem valódi résztvevőt persze, hanem olyan embert, aki a Facebookon ígéri a részvételt.

Pedig állítólag csak a tuaregisták több ezren vannak, legalábbis a saját adataik szerint. Ezekről a számokról mindig az 1990-es választási kampány jut eszembe, különösen egy vitaműsor, melyen Krassó György (Magyar Október Párt) is résztvett, aki amikor megkérdezték, hány tagjuk van, azt mondta "830 ezer", mire a meglepődött műsorvezető visszakérdezett, jól hallotta-e, amire viszont Krassó komoly arccal azt válaszolta: "alaposan meghallgattam minden más résztvevőt, akik nyilatkoztak tagjaik létszámáról, kiszámoltam ez alapján, hogy a valóság és a bemondott adat között a átlag szorzó 1000, így mivel nekünk 830 valós tagunk van, mi 830 ezret mondunk be".

a múlt keddi eredmény, ami rohamot idézett elő a tuaregistáknál

Egyébként Tuareget érdemes követni a Facebookon, jobb mint egy humorista. Elég annyit mondani róla: annyira ballib, hogy hozzá képest még Gyurcsány is fideszes. Időnként beszédet intéz "több ezres" tagságához, ezek nagy élmények.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr516129088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sir Galahad 2020.08.17. 08:52:46

Borbély József kormányzó úrnál nincs jobb.

enrikokaruszo 2020.08.17. 15:23:03

rákeresek
KariGeri oldalán már kezdem unni a dékás néniket, hátha ez viccesebb

Sir Galahad 2020.08.18. 21:00:55

@Süle Donát Ferenc: Már régen. Úgy tudom, aztán gondnokság alá akarták helyezni, de nem tudom, mi lett belőle.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása