magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Paranoiás roham

Paranoiás roham az Amerikai Népszava nevű blogon.

A blogger retteg, hogy egyes országokból vagy IP-címekről megfigyelik őt, így letiltotta ezeket. Ebben semmi furcsa: aki nem retteg, az nem is igazi magyar liberális.

Mivel az Amerikai Népszava blog egyik kedvenc vicclapom: a blogger néha 3-4 oldalas skizofrén ömlengéseket tesz közzé, amit csak a kb. tucatnyi törzskommentelő elmebaja homályosít el, ezért nem tudom nélkülözni. Mindenkinek ajánlom egyébként a blog követését: ha az ember kedve kicsit rossz, azonnal megjavul tőle.

Ha valaki esetleg olyan helyen lakik, mely nem tetszik Bartus mesternek, elegendő bármely ingyenes VPN hozzá, s hipp-hopp a "blokk" meg is van törve, pont ahogy a blog tegnapi cikke szerint szent Iványi messiás áll éppen Zorbán "megtörése" alatt: a csúnya Zorbán gyűlöli a szent ballib megmondóember Iványit, mert az esetleg mindjárt megdönti a "fasiszta" "diktatúrát".

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr8816185190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása