magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

A progresszívek és a testiség

Kiváló példa a progresszív marhaságra ez a beszélgetés.

Furcsa, de a progresszívek kb. úgy állnak a kérdéshez, ahogy az újprotestáns puritánok.

A pormográfia állítólag valamiféle patriátrchátus eredménye, az önkéntes prosti is megerőszakolt nő, az erotika a nő megalázása, a női önkép kívülről erőszakolt hamis képzet, stb.

Pedig igenis vannak nők, akik prostik akarnak lenni. Morálisan ez persze rossz, de nem valamiféle erőszak eredménye. Mitől lenne pl. erőszak, hogy egy nő a neten hirdeti magát, s teljesen egyedül csinálja az egészet? Uganez az önkéntesen pornózókkal. Vagy: mi a gond egy fotómodellel, aki egyszerűen tudatában van szépségének, s ebből anyagi hasznot szeretne? De még inkább mi a baj azzal, aki egyszerűen csak szeret jól kinézni?

Címkék: közélet
10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr1616513826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2021.05.07. 07:34:59

Ez a kommunista örökség része, bár igazából mindig is része volt a mantrának. A nõk, négerek, homokosok, stb. el vannak nyomva, a komcsiknak pedig kell egy elnyomott réteg aminek a felemelésének szándékával megindokolják a létüket. A munkásosztály mint olyan már nem igazán létezik, akik pedig a társadalmi létra alsó kétharmadán vannak, azoknak a felemelése igazából reménytelen. Ergo marad a látszattevékenység, lásd ez is, de ide sorolható a BLM is. A kurvák elleni harccal amúgy nem sok vizet zavarnak, a BLM ilyen szempontból már veszélyesebb az USA-ban, a faji ellentétek szándékos szítása szerintem hosszabb távon nem fog jóra vezetni.

Rodney_2 2021.05.07. 10:43:58

Közismert, hogy majdnem minden nő kurva és ezt meg is magyarázzák evoluciós blabla-val :) Azok a nők akiknek nulla vagy negatív a piaci értéke, illetve a buzi férfiak, szoktak felszólalni a nők tárgyiasítása ellen. Azok a nők akiknek van mit tárgyiasítani, boldogan keresnek pénz vele. Elég csak megnézni egy fotosorozatot valamelyik szinész vagy énekes gáláról. Minden nő úgy van öltözve, hogy egy konzervatívabb anya vagy férj hazáig pofozná őket :)))

Mr. Hyde 2021.05.07. 11:26:38

Kacérkodni és sok mindenkivel szexelni lehet hobbiból is, ha tényleg ez a mozgatórugója a dolognak.

Aki szexmunkásnak megy az 99%-ban a pénzért csinálja (jelentős részük egyébként alapból is kiszolgálatott, mint feketén dolgoztatott rabszolga), legtöbbjük drogozik és depressziós lesz, aki kalandból vállalja az is idővel abbahagyja, ha nem függ túlságosan tőle a megélhetése.

A felosztás kb így néz ki:
Ortodox marxizmus: a szexmunka rossz, mert bérmunka és a bérmunka rossz
Újbal: A szexmunka jó, mert magam is így jutok munkához
Konzervativizmus: a szexmunka rossz, mert erkölcstelen
Liberalizmus: a szexmunka jó, mert igy tudok venni szexet magamnak

kunzoo 2021.05.07. 11:58:00

@Mr. Hyde:
Szerintem minden munka olyan hogy egy idő után váltani kell. Sokan úgy járnak hogy nem tudnak váltani. Biztosan van megcsömörlött tanár, buszsofőr, kukás, zenész stb.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.05.07. 15:00:38

@Rodney_2:

Mindenki önérdekét követi. A nő önérdeke: egsézséges gyerek szülése, annak megfelelő körülmények biztosítása. A férfiválasztás alapja is ez.

Mr. Hyde 2021.05.08. 11:31:35

@kunzoo:

Igen csak nekik nem dugnak faszt a torkukba meg a seggükbe munka közben.

kunzoo 2021.05.09. 09:56:00

@Mr. Hyde:
Istenkém. Az urológus egész nap más férfiak seggében tapogat. Az inszeminátor tehenek seggében turkál.

Gery87 2021.05.10. 23:38:52

@МАХVАL bircaman közíró:

Nem is szabad a nőket emiatt bántani vagy elítélni....ez ösztönös....ahogy a férfinak meg az elérhető legjobb nő kell...mármint külsőleg mert neki is jó genetikai adottságú gyerekgyár kell:)
Vagyis a férfinak pina kell a nőnek meg biztonság....
Hogy ezt milyen színvonalon képes és hajlandó elérni ott jön a képbe a kultúra meg az önbecsülés....a többin kár rugózni.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.05.11. 06:47:59

@Gery87:

Nem ítélem el, ez ösztönös.

Tulajdonképpen ez az ami miatt a nem igazán ideális kinézetű férfiak is kapnak nőt: mert a nők nem csak a kinézetet lesik.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása