magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Nincs bocsánat

Napjaink gyakori liberális híre: XY ki lett átkozva, el lett bocsátva, minden szerződés meg lett vele szakítva, mert kiderült róla: nagycsoportos óvodásként 30 éve kimondta a "néger" szót vagy erőszakkal puszit adott egy vele egykorú kislánynak.

A liberálisok tapsolnak: lám, a nyugat nem egy következmények nélküli társadalom.

Még a szovjet kommunista rendszer is megbocsátóbb volt ennél.

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr5816560234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

littke 2021.05.16. 13:59:50

Ja valahogy ígyahogy írod. Viccesnekhangzik, de de nem az. Itt Kanadában a katonaság között már vagy a 4. legfelső generálisnak kell mennie, szégyenkezve, mert valami nő kiskatonának valami invitálót mondott évekkel ezelőtt.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.05.16. 14:05:27

@littke:

Nekem az tetszett, amikor az 50 éves fehér politikus sírva bocsánatot kért, mert 40 éve négernek ölözött Halloween bálon.

Rodney_2 2021.05.16. 16:49:34

Én 30 éve találkozom Nyugat Európában olyan fehér férfiakkal, akiknek nem tetszik amit maguk körül látnak és nem tetszik amilyen irányba változnak a dolgok. Mindíg ha ez szóba kerül, megkérdezem tőlük: és miért nem csinálnak ellene valamit?? Hát azt nem lehet. Hát akkor meg fognak dögleni és ki fognak pusztulni.

(a "nem lehetbe" még az is beletartozott, hogy amikor a bevándorlásról panaszkodott a helyi "őslakos", megkérdeztem, hogy van bevándorlás ellenes párt? Van. Akkor szavazzon arra. Hát azt nem lehet. )

Nem a nyugat lassú hanyatlását látjuk, hanem a tökéletes degenerálódás és elhülyülés miatti pusztulását. Ezekbe beletartozik az IQ csökkenése mellett a spermaszám olyan mértékű csökkenése, hogy már egyre nagyobb százalék nem is nemzőképes.

Rodney_2 2021.05.16. 16:52:36

@ⲙⲁⲭѴⲁl ⲃⲓrⲥⲁⲙⲁⲛ ҡӧⲍíró: A nigger meg beírja a CV-jébe hogy BLM szervezésben üzleteket rabolt ki és gyújtott fel. Ez polgárjogi aktivista tevékenységnek számít és biztosítja a politikai karrierjét :)))

Rodney_2 2021.05.16. 22:10:50

@0dzsud0: @ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔӧⲍÍró:

Szerintem arra gondol a kolléga, hogy kezdjük el megszervezni egy külön posztban :)))
Pl írhatnál egy posztot: Melyik jelölttel biztos az Összefogás bukása??

Szerintem a Gyurcsányné-DK, Fegyőr és Jakab mindegyike van annyira megosztó, hogy ha ő lesz a közös jelölt, az jelentős számú másik polusú ellenzéki szavazót bizonytalaníthat el. Akik most azt mondják a közvéleménykutatásokban, hogy az Összefogásra szavznának, még nem szembesültek azzal, hoyg ez konkrétan kit is jelent!!!
És ezt az Összefogás politikusai is tudják. Ezért aztán az előválasztási szinjáték végén a színtelen, szagtalan, ostobán vigyorgó, magas és sovány Karácsonyt tervezik közös jelöltnek állítani. És mivel nem áll mögötte jelentős politikai erő, a többiek azért is őt szeretnék, mert azt gondolják (és az eddigi kerületi és fővárosi tapasztalatok alapján okkal), hogy majd könnyű lesz befolyásolni.

chrisred 2021.05.17. 07:56:07

A végén odáig fajul a helyzet, hogy csak tisztességes emberekkel lehet majd szerződést kötni. :)

Párduc oroszlán gorilla... Makákó! 2021.05.17. 13:07:20

@Rodney_2:

Várjál---várjál

Volt a Weatherman c. szerveződés a 60-as években ami egy ős-SJW marxista terrorszervezet volt, persze unatkozó felső-középsztálybeli zsidó fiatalok szervezték akkor is nem az elnyomott proletariátus.

Csak a BLM-mel ellentétben még az amerikai állam begyűjtötte őket, már aki nem robbant fel bombakészítés közben (ilyen is volt) kapott valami börtönbüntetést is.

És hogyan lettek később megítélve? a wikipédia szerint a szenátus elleni bombamerénylet még nem jogosít fel hogy terroristának legyél nyilvántartva, az sima aktivizmus:
en.wikipedia.org/wiki/Laura_Whitehorn

Rodney2 2021.05.17. 14:45:36

@Párduc oroszlán gorilla... Makákó!: Robbantgató zsidó aktivistákat terroristának nevezni egyértelmű antiszemitizmus és összeül a Zsidó Világtanács hogy elítélje.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása