magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Dögölj meg, Mr. Michael Szar!

Az ember nehezen lélegezve botorkál a kórházban. Ami jó jel, mert már képes botorkálni, azaz fel tudott állni az ágyból.

Szóval odamegy az ember az italautomatához, mert kakaót szeretne inni. De a betűk és számok kicsik, plusz az ember is szédült. Ilyenkor segít a modern technológia. Nemhiába van a botorkáló embernek ezereurós telefonja. Előkapja hát, aktiválva a nagyító alkalmazást.

Igenám, de ekkor nem nagyítás következik, hanem megjelenik egy reklám. Rajta széles mosollyal Mr. Michael Szar, aki elmondja, ő dúsgazdag ember, lám ezt bizonyítja a saját repülője is, mely mögötte van. Ez egy sejtetően homoerotikus momentum, Mr. Szar mintha arról álmodna, egy nap a repülője hegyes vége a seggét fogja kényeztetni. De - folytatja Mr. Szar - ő filantróger is, nem csak dúsgazdag, plusz segít másoknak is dúsggazdaggá válni, ezért csekély évi 99 dollárrért előfizetést ajánl.

Botorkáló ember persze nem találja hol lehet a reklámot leállítani, hiszen ha azt látná, az egész nagyítás se kellene. Próbálja ki- és bekapcsolni az alkalmazást, de mindig csak Mr. Szar jelenik meg nagyítás helyett.

Azóta. Idegesítő alklmazás eltávolítása, s olyan telepítése, mely reklámmentes. Michael Szar valódi vezetlékneve pedig agyból kitörölve.

Címkék: közélet
6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr8816762706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ulpius66 2021.11.25. 10:32:09

Senkit nem érdekel a bénaságod....

Inkább arról mesélj, mi a tököm van Bulgáriában már megint.

Kik nyertek az idei harmadik bolgár választáson, és ez mit is jelent.

Rodney_2 2021.11.26. 03:49:02

@ulpius66: A liberális demokrácia úgy működik, hogy az alacsonyabb rendű népeknél addig kell újra és újra választásokat tartani, amig ki nem jön az az eredmény, ami megfelel az USA-ban ülésező Zsidó Világtanácsnak :))) A megfelelő eredmény kialakításában segítenek a CIA és Soros ügynökök is.

Mr. Hyde 2021.11.26. 09:15:57

Jobbulást kívánok!!
Oltást felvette?

Gery87 2021.11.26. 14:58:10

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Addigra már remélhetőleg túl leszünk ezen az egészen.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása