magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Netflix

Már majdnem előfizettem a Netflixre.

Végülis nem drága, sok film van, egy kis rész még jó is. S nincs reklám.

Aztán időben jött a hír: a Netflix átalakul normál tv-csatornává. Az meg ingyenes kellene legyen.

Vicces srácok: a semmiért pénzt kérnek.

Szóval marad a torrent: biztonságosabb, jobb, olcsóbb.

Címkék: közélet
8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr1817821603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2022.05.03. 13:22:38

Szerintem azoknak akik előfizetnek továbbra is ingyenes marad, azoknak meg akik nem, megy majd ingyé reklámmal a néger angol főnemesekkal forgatott "történelmi" sorozat és társai.

Serény Vélemény 2022.05.03. 16:11:27

1szer fizettem elő (akkor is ingyé') az Apple TV-re.
De az a sorozat, amit néztem annyira agymosóan és bántóan feminista volt, hogy gyakorlatilag nézhetetlen volt. (for all mankind)
Egyébként a Greyhound c. Tom Hanks mozi miatt érdekelt csak az egész.

Gógita 2022.05.03. 20:49:14

"A Tesla-vezér az elmúlt években újra meg újra konfliktusba került a liberális elittel: a karanténintézkedésektől a közösségi média cenzúráján át a Netflix működéséig éles kritikával illette a progresszívek számos tevékenységét. Azok a tulajdonosok, akik most mohón markolják fel a jobboldalra átsoroló milliárdos dollárjait, korábban meggyőződésesen álltak ki az Egyesült Államok egykori elnökének, Donald Trumpnak a felületükről való kitiltása mellett. Végignézték és következmény nélkül hagyták továbbá, hogy cégük a Joe Biden elnök fiának korrupciós ügyeit illető cikkeket a választási kampány során álhírnek nyilvánítsa, és eltüntesse felhasználói szeme elől – végignézték, ha nem elrendelték, a demokrata elnök megválasztása után meg totális hibának nevezték, és mégsem bocsátották el a menedzsmentet, hisz szárnyaltak a részvények, a történelem jó oldalán álló elnökjelölt pedig győzött.

Elon Musk most kivásárolja őket az állítólagos meggyőződésükből, és ezzel beárazza a woke-identitást – ráadásul meg se próbálja megkönnyíteni az aktust: a Netflix kapcsán az elmúlt hetekben állapította meg, hogy a streamingszolgáltató negyvenszázalékos részvényzuhanásának oka kifejezetten a szélsőséges politikai aktivizmus, álláspontja szerint a Netflix tartalmai a „woke-elmevírus” miatt váltak nézhetetlenné. "

index.hu/velemeny/2022/05/03/elon-musk-arcedulat-tapaszt-a-woke-identitasra/

GyMasa 2022.05.03. 23:21:47

MOndjuk, valóban igaz, hogy a tavaly megnézett filmek nagyrészt ordas nagy csalódások voltak...
(nem vagyok előfizető, csak pl. a szüleimnél nézem.)

Tapi2021 2022.05.04. 11:49:37

@GyMasa: Talán, ha szórakoztatni akarnának, nem ideológiai népnevelést/agitpropot tolni 24/24-ben, jobban menne a bolt.

Az italgyártók meg szomjat oltani, a sportszeresek sportolást támogatni...
És nem politizálni.

GyMasa 2022.05.04. 11:56:19

@Tapi2021:
Igen, talán a leggusztustalanabb húzásuk az a pedofil film volt...
Elvböl nem fogom megnézni, mert már a leírástól is rosszul lettem...
Persze, nem kell csodálkozni, hiszen a nagy progresszivitásban a transzok után már melegítenek a pedofilok, hiszen, ök lehetnek a következö, "megvédendö" "kisebbség", akiket a hetero, fehér férfiak uralta fasiszta, patriarchális társadalomban naponta elnyomnak...

Gógita 2022.05.04. 18:31:24

És pont ezt csinálja a Disney is, és éppen így kezdi megszívni. NAGYON HELYESEN!!!

"Mármost a Disney heves kultúrharcot folytat a floridai törvényhozással, mivel a társaság vezetői úgy érzik, a törvénynek nem is nagyon burkoltan LGBTQ-ellenes éle van. Igen ám, csakhogy mióta a Disney szembehelyezkedett a törvénnyel, további tíz százalékkal esett a részvények árfolyama, azaz a kultúrharc anyagi vesztesei maguk a társaság részvényesei, a befektetők. Főleg azok után, hogy megvonták a cég különleges adóügyi státusát, azaz a jövőben ugyanazok a szabályok érvényesek a Disney-re, mint a többi, mezei vállalkozásra.

De mit is tesz a Disney? Karey Burke eljuttatott a cég alkalmazottaihoz egy videót, amelyben először is elmondta, hogy ő két queer (nemileg nehezen beskatulyázható) gyerek édesanyja, és a gyerekeitől tudja, hogy az ezredfordulón vagy az után született fiatalok már „harminc-negyven százalékkal queerebbek”, mint a korábbi generációk voltak, bármit is jelentsen ez. Márpedig – Burke szerint – a Disney mindig is a világtrendek élvonalában járt, és ennek így kell lennie ezentúl is.

Ennek szellemében az elnöknő azt akarja, hogy a jövőben a Disney-produkciókban a szereplőknek legalább az ötven százaléka LMBTQ legyen, vagy valamelyik etnikai kisebbség képviselője.

No, ennek hatására hozta meg a floridai képviselőház a fent említett törvényt, és vonta meg a különleges adózási státust a Disney-től, mire azonnal meredeken zuhanni kezdett a cég részvényeinek árfolyama.

A jelek szerint az üzleti világ nem díjazza, ha a kultúrharc ürügyén túlzásokba esik egy világcég elnöke. "

GyMasa 2022.05.05. 10:48:55

@Gógita:
Mondjuk, nagyon nem kellett volna a jövöbe látniuk, hiszen a képregényipar volt az egyik elsö, akik "felébredtek" évekkel ezelött.
Ott kezdödött, hogy jöttek a színes szuperhösök, meg a szivárványos szuperhösök, meg, hogy pl Superman biszexuális "lett"...
AZtán kiderült, hogy a képregényrajongók viszont nem ennyire rjaonganak ezért az ötletért, és abbahagyták a kápregény vásárlást, és elkezdtek a cégek beleállni a földbe.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása