magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Sikertelen hecckampány

Hosszú évek óta keményen dolgoznak Sorosék, hogy a "pedofil katolikusok" című nemzetközi konteó bekerüljön a magyar közéletbe is.

Egyrészt Magyarország nem vallásos ország, a téma keveseket érdekel. Másrészt a legtöbb magyar ember átlát a liberális manipuláción. Az egész csak ellenhatást vált tehát ki.

De a munkatársak nen lazítanak New Yorkban. Most Böjte Csaba került a célkeresztbe.

Amikor a hír megjelent először, még attól féltem, lesz valamilyen hatása. A második napon megnyugodtam: csak a ballib törzsszavazók vannak "felháborodva", dehát ők már azért is mélyen fel vannak dúlva, hogy egyáltalán léteznek keresztények.

Ezek után kifejezetten mókás olvasni a műfelháborodott megszólalásokat. Az eddigi kedencem: "(Böjte) alávaló, képmutató, aljas gazember és szélhámos, ájtatoskodása mögött egy pitiáner farizeus áll, aki a szélsőjobboldallal, a Magyar Gárdával, antiszemita politikusokkal kampányol, politikai haszonszerzésre használja az ártatlan gyerekeket, dőzsöl a gyerekek nevében összegyűjtött pénzből, s a gyerekeket bokszoltatja és szétvereti a fejüket", csak az maradt ki belőle, hogy Böjte reggelente ukrán árvák vérét issza, főnöke pedig Putyin, aki őt Zorbánon keresztül látja el ukázokkal.

De mi is történt valójában, a konkrét esetben? Böjte csapatába beférkőzött egy liberális, szivárványos, s kiélte másságát, annak ellenére, hogy Böjte értékrendje elutasítja ezt a másságot.

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr1917873363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ez a nevem senki 2022.07.03. 14:16:52

ebbe van vala
mi kato
li
kusnak szül
ettem és kedv
enc szó
rak ozásom kawaii lány
ok néz
ése hanem le
nnék r.kat le
het mikk dzsegert meg majkát néz
ném

_Neville 2022.07.03. 14:32:06

A legjobb, hogy a ballib kommentelők elkezdték csuhásozni, mikor bazmeg nem is pap az elkövető, hanem egy világi alkalmazott volt. Akiről egyébként állítólag tudták hogy homokos (hogy pedo is nyilván nem), de a kirekesztő katolikusok így is alkalmazták. Hát legközelebb majd meggondolják ezt.

F1őr 2022.07.03. 15:41:43

Liberóknál már látszódtak a pedókkal való érzékenyítés jelei. Most akkor mégis más az érdekük? Döntsék már el hol állnak? Vannak egyáltalán önálló gondolataik, vagy azt is fölűről kapják?

Gógita 2022.07.03. 19:26:17

@_Neville: A ferde hajlam kiszámíthatatlan.

Gógita 2022.07.03. 19:27:47

@F1őr: A homok meg a pedo jó, kivéve, ha valamelyik egyházban találnak egyet, kettőt. Mert az botrány.

jónévez 2022.07.03. 22:05:32

Egyrészt: nem is hallottam róla, hiszen nem is folalkozom ilyesmivel. Megszoktam már, hogy hülye majmok "pedo-pap"-oznak, nem verem őket pofon, mert kultúrember vagyok. (Miközben véletlen sem vagyok hívő -de ellensége sem a kereszténységnek)
Nagyon riasztó, amit most olvastam a sugallatodra. Kismilliószor megemlítik Böjtét, a büdös köcsögöt egyszer sem. Egyetlen helyen láttam K.Sz.-ként. Nem, nincsen személyhez fűződő joga, őt már (úgy ífták) elítélték. 30 évre. Hát ne Böjte Csabázzunk már, a bűnöst nevezzük meg.

jónévez 2022.07.03. 22:15:25

@jónévez:
És mielőtt nárki beleköt: a "büdös köcsög" szókapcsolatot sem jasználom. Csak az ilyen bűnözővel szemben, mert az mást nem érdemel.

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2022.07.04. 08:39:25

Böjte Csaba hihetetlenül jó és hihetetlenül naiv ember lehet. Utóbbiről legkésőbb 2015-ben meggyőződhetett mindenki, amikor a migránsválság idején elkezdte magyarázni, hogy legyen kerítés, de széles nagy tárt kapukkal várjuk az ártatlan szenvedőket, simogassuk stb. aztán hamar abba is hagyta, gondolom amikor látta őket. Nem kizárt, hogy ez a megnyilvánulás volt az ötletadó.
Annyira el akarja tussolni, hogy a román ügyészséghez ment azonnal.

fofilozofus · http://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/ 2022.07.04. 17:44:17

Az lenne botrány, ha Böjte el akrta volna tussolni az ügyet. De ilyet nem tett. Hogy vannak bűnözők, ezt mindenki tudja. Hogy sokuk jól álcázza magát, ezt is tudjuk. Olyan ez, mint hogy a Fidesz idejében is vannak korrupt emberek, csak a főnök nem az. Ha kiderül valakiről, röpül. Ennyi.

SoltBrain 2022.07.04. 22:09:42

ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy a Hollywoodban történt pedofil ügyekről meg alig cikkeznek, sőt sokáig teljesen hallgattak...
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása