magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Róna bohóc vendégjátéka

Az az Új Egyenlőség egyik nagy érdeme, hogy időről időre szereti megfingatni a ballib tábor hírességeit.

Pogátsa most éppen Rónát vette elő. Először hagyta őt elmagyarázni legfrissebb mániáját, mely szerint Pál apostol a liberalizmus alapköve, majd ez a nemes páli tanítás egész Európában elterjedt, kivéve a csúnya Magyarországot. Mert míg máshol a kereszténység alulról építkezett, addig Magyarországon a hatalom építette ki. Ezért ma a püspökök Zorbán előtt hajlonganak, ahelyett, hogy Pankotai Lili mellett csápolnának.

Ezután Róna kezdte saját magát cáfolni. Gyönyörű volt.

A végén nem kapta meg a kegyelemdöfést, pedig megérdemelte volna.Róna észrevette magát, megpróbált alkotmányozásba menekülni, de itt már gyorsan le lett állítva.

A végén megköszönték a munkáját, ahogy ezt hr-nyelven mondani szokás.

Maga a téma egyébként az volt: a többségében baloldali magyar nép miért nem szavaz a baloldalra? A hivatalos ballib válasz: mert Zorbán megvette az embereket fél zsák krumplival, mert Zorbán betiltotta a független médiákat, s mert a magyarok eleve fogatlan bunkók. Pogátsáék válasza viszont szentségtörő: hogy mert a ballibek nem baloldaliak.

De azt ők se értik: miért nem termel ki akkor az ország új, igazi baloldali elitet. A válasz előttük van, de ezt ők se látják: mert erre semmi igény. A népiesség pont elegendően baloldali a többségnek, ráadásul garantáltan nem progresszívista.

55 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr9517995418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GyMasa 2022.12.07. 14:10:43

Elöször is:
Pál apostol azt mondta, hogy "Mindent szabad, de nem minden használ!" (elnézést, hogy nem szó szerint idézem).
Ezalatt azt értette, hogy Jézus eljövetele után minden bününkért megbünhödött.
Azonban ez a bünbocsánat nem automatikus, kérni kell Istentöl a bocsánatot!
(nyilván ez feltételezi, hogy valaki egyáltalán hisz Jézusban különben semmi értelme az egésznek)

A kérdés másik fele az a magyar baloldaliság kérdés.
A magyarok azért nem szavaznak az ellenzékre, mert a klasszikus balos értékrendhez, amivel a magyarok többsége bír, a fidesz áll közelebb. A mai Internacionalista-Woke-fasiszta ellenzék még a klasszikus balosoknak is visszataszító!
Ebben igaza volt Donáth Annának, hogyha eredményt akarnakelérni, akkor le kell tenniük ezeket a sallangokat!
Nyilván, ez nem fog bekövetkezni, hiszen azzal azonnal aleveszítik a Nemzetközi-woke fasiszta elit támogatását, és még akkora eredményt sem fognak elérni, mint tavasszal...

Gery87 2022.12.07. 15:40:27

Mintha egy SZTK-ban lennénk a folyosón, aztán valaki megkérdezi a bácsit "maga is ide tetszik várni?" Na akkor elszabadul és ontja a "bölcsességeit" ha akarod ha nem...

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.12.07. 15:43:46

@Gery87:

Mint a friss európai migráns Amerikában, Megkérdezik tőle "hogy vagy?", ő meg elkezd mesélni, nem tudja, hogy ez nem valódi kérdés.

Gery87 2022.12.07. 16:15:57

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

1,5 óra de nem bírom végignézni egészben.
Tapasztalataim szerint semmi lényeges nem hangzik el az ilyen műsorokban, üres locsifecsi az egész. Kapargatják a felszínt...

"A mai Internacionalista-Woke-fasiszta ellenzék még a klasszikus balosoknak is visszataszító!
Ebben igaza volt Donáth Annának, hogyha eredményt akarnakelérni, akkor le kell tenniük ezeket a sallangokat!
Nyilván, ez nem fog bekövetkezni, hiszen azzal azonnal aleveszítik a Nemzetközi-woke fasiszta elit támogatását, és még akkora eredményt sem fognak elérni, mint tavasszal... "

Nyilván nem ők fognak kitermelni egy valóban baloldali mozgalmat.
Hiteltelenek is lennének hozzá, de tehetségtelenek is.

Gógita 2022.12.07. 17:00:51

Kérek egy kávét meg egy pogátsát!

Gógita 2022.12.07. 17:05:45

@GyMasa: Magyarországon a baloldali kb. Schiffer, a liberális kb. Fodor Gábor.
Nézd meg hol vannak?!

Gógita 2022.12.07. 17:12:18

@GyMasa: És igen, a Fidesz a sok ársapkával, támogatással, osztogatással, multi adóztatással, "extra profit" elvonással..., teljesen baloldali, szociális politikát folytat.
Még úgy is, hogy tudják, a nagy jótékonykodásnak esetleg máshol isszuk meg a levét.

Orbán mondta is, hogy érti, hogy közgazdaságilag mit mutatnak a számok, de ők politikai döntéseket hoznak. És abban az számít a tömegnek, hogy 13 hónapig autókázott sokkal olcsóbb naftával...
(És nem az, mennyi lett a MOL vesztesége, kimentek a külföldi importőrök, meg néhány kisebb kút szarban volt.)

Gógita 2022.12.07. 17:15:39

Így megy:

"Az üzemanyagár-sapka megszüntetése egy újabb kormányzati megszorítás - jelentette ki szerdai, online sajtótájékoztatóján a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke."

Amikor bevezették azért visítottak, hogy miért vezetik be, miért nyúl bele a kormány a piac működésébe? Egyébként is hülyeség!...

Meg így:

"A meghatározó, sokak számára forrásként szolgáló külföldi oldalak közül az elsők között számolt be a fejleményekről a Reuters hírügynökség, amely cikkében azt írta: az ársapkát amiatt kellett feloldani, hogy az utóbbi napok pánikvásárlása, az importhiány, valamint a Mol százhalombattai finomítójának karbantartása miatt üzemanyaghiány alakult ki.

Cikkükben a szankció szó egyetlen alkalommal sem szerepelt, még abban a kontextusban sem, hogy Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter és Hernádi Zsolt Mol-vezérigazgató a szankciókat tette felelőssé a késő esti Kormányinfón. "

Ennyire nem manipulál a ballib sajtó...

Gógita 2022.12.07. 17:18:41

Nem (igazán) hívők meg leszállhatnának már Jézusról meg az apostolokról, hogy majd ők megmondják, kik is voltak, hogyan is értették, amiket mondtak.

GyMasa 2022.12.07. 18:29:36

@Gógita:
Tudom...
De a fidesz is baloldalibb, mint a magát baloldalinak nevező ellenzék...

GyMasa 2022.12.07. 18:31:50

@Gógita:
"(És nem az, mennyi lett a MOL vesztesége,..."
Ebben én nem vagyok biztos, hogy minusszal szállt ki ebből a MOL.

"... kimentek a külföldi importőrök,..."
Ez pl. kifejezetten jót tett a MOLnak.
Meg, az országban maradt a profit is.

"... meg néhány kisebb kút szarban volt.) "
Ez egyedül az a pont, ahol szerintem is akadnak valós, és kezelendő problémák.

Boldeone2 2022.12.07. 19:54:40

Pogátsáék válasza viszont szentségtörő: hogy mert a ballibek nem baloldaliak."

- Pogátsa egy kommunista, vagyis semennyire sem releváns mit mond, hiszen a kommunisták alapvetően nem a szabad társadalom barátai, ahogy Orbán ès hívei sem azok, így a közös pont lètezik
Magyarországon a baloldal nem nagyon lètezik, komplex okokból, de már főleg generációs okok miatt. A klasszikus bal nyugaton is átalkult, haladó politikává
Magyarországon a szèlsőjobb viszont kiválóan átvette a szerepeket : nyugat- ès liberalizmus- ellenessèg szítása, az általános gyűlölködèse alapozott politika
Ezek a nèzetek utat törtek a tanulatlan, így befolyásolható lakosság körèben, Orbán egyeduralmi rezsimje így stabil maradt ( eddig )
De persze egy rossz hír is van neki: a fiatalabb ès tanultabb rètegek egyre kevèsbè hisznek ebben az aljas rezsimben, vagyis ahogy eltűntek a règi kommunisták , úgy tűnnek majd el a fidesz- fasiszták is. Leginkább a most 50- en felüli emberek, jellemzően vidèkről, felsőfokú vègzettsèg nèlkül a fidzse- hívők, a fiatalok kevèsbè
A fidzse- rendszer ráadasul kezd összeborulni, gyakorlatilag minden szinten társadalmi ès gazdasági válság van
A kerdès most az, hogy a nyugat - vègre - beviszi a kegyelemdöfèst nekik, azaz vègül nem ad elèg pènzt a túlèlèsre, vagy játsszák tovább a pávatáncot. Ez esetben viszont mèg hosszú èvekig tudja folytatni a játèkait Orbán : százmilliárdokból működtetett , agymosó propganda kormányzás , meg az EU további belső bomlasztása !
Itt kutyvilag jön, Orbán mindent tönkretett!

2022.12.07. 20:12:18

a fideszt a fidesz fogja megbuktatni. nem a dk, vagy róna péter és pogátza zoltán. hanem a fidesz a másodvonala ássa alá a orbán köreit. matolcsy (aki a másodvonalba került), navracsics (akit nyilván kapacitálnak az elvbarátai brüsszelben), lázár (akit nem kell kapacitálni ez ügyben) és a többiek. csányi (aki tudja, hogy a családjától az orbán klán mindent elvenne) és a többiek. akki pl. lölőtől szednék el a vagyont orbán bukásával. és azok a fidesz környezetében vannak.

Gery87 2022.12.07. 20:13:28

@Gógita:

"teljesen baloldali, szociális politikát folytat. "

Legalábbis annak adják el.
Ez olyan mint a Kádári életszínvonal, "szocializmust építünk nyugati tőkés hitellel."

Gery87 2022.12.07. 20:19:45

@Boldeone2:

"- Pogátsa egy kommunista, vagyis semennyire sem releváns mit mond, hiszen a kommunisták alapvetően nem a szabad társadalom barátai, ahogy Orbán ès hívei sem azok, így a közös pont lètezik "

Ezt ő mondta?
A baloldalnak számtalan ága van, demokratikus is.
Lehet simán csak szocdem.
Úgyhogy ne hamarkodd ezt le.

"A klasszikus bal nyugaton is átalkult, haladó politikává "

Amivé alakult az nem baloldali!
Ami baloldal megmaradt annak mindig is volt egy erősen demokratikus ága.

"De persze egy rossz hír is van neki: a fiatalabb ès tanultabb rètegek egyre kevèsbè hisznek ebben az aljas rezsimben, vagyis ahogy eltűntek a règi kommunisták , úgy tűnnek majd el a fidesz- fasiszták is"

Belpesten biztos úgy tűnik hogy ez lesz, én meg azt mondom neked innen vidékről hogy erre nem sok esély van.

tűz fal 2022.12.07. 20:38:20

Ma is rengeteg új dolgot tudtunk meg
- Boldika elmondta, hogy a Fidesz fasiszta, nem úgy mint a bakancsos masírozó Jobbik, akikkel összefogott a szektája
- Gery elmondta hogy Lenin élt, Lenin él, Lenin élni fog
- cvsvrs elmondta, hogy a Fideszt a Fidesz fogja megbuktatni

Boldeone2 2022.12.07. 21:05:48

@Gery87: Nyilván gyorsan nem sok esèly van, de előbb- utóbb Magyarországon is be kell következni egy politika- ès generációváltásnak
Most elèg remènytelen helyzetben van az ország , de sokan ezt akarták ...Csak ennek együtt fizetjük meg az árát ..
Ma már a fiataloknak sem igazán könnyű, a legtöbben esèlyük sincs pl önálló lakáshoz jutni, amely egyik fő oka az Orbán- kormány elhibázott, inflációgerjesztő lakáspolitikája
A " szankciós infláció " narratíva kipukkant , mindenki látja hogy itt miről van szó : egy alapvetően elhibázott gazdaságpolitika , a nemzeti vagyon brutális mèrtèkű kitalicskázása
A múltkor láttam egy hirdetèst, Orbán egyik strómanja , Tiborc üzlettársa , a Jellinek Dániel irodavezetőt keresett
Azt mondja : 2 millió nm!!!! tehát nem elírás, 2 millió , ennyit kell kiadni /kezelni ...
Hogy lehet ekkora vagyont összelopni ? Ez galaktikus disznóság! ....ès erre szavaztak a birka magyarok ....

Budapesten mindent látni : ezek milliárdos ingatlanokkal üzletelnek, sportkocsi gyűjtemèny Matolcsy fiának meg a haverjának , jachtok, offshore cègek, mocskos üzletek ...
Ezt persze ott ahol leginkább megválasztják , Bivalybasznád-alsón az emberek nem látják , mert a szisztematikus agymosó propaganda átmossa az agyukat , a TV1 meg a társai ....
Remènytelen ez az ország ....

GyMasa 2022.12.07. 21:15:48

@tűz fal:
Ezek mióta új dolgok?

2022.12.07. 21:33:45

@Boldeone2:
tanyasi karácsony debrecen környékén. az önkormányzati képviselő 350 családnak visz ajándékot.
video2.dehir.hu/1207_nagycsere_tanyasi_karacsony_JAV_mix.mp4
miért nem visz konzervet ellenzék? róna péter vagy pogácsa zoltán miért nem adományoz 350 ezer forintot. 1-1 ezer csomaggal meg lehet vásárolni a szavazókat.
ők megmagyarázzák,hogy ez a bácsi és hozzájuk hasonló százak, vagy ezrek debrecen környékén azért csórók, mert az egyház nem hajtotta a cluny reformokat, vagy mert nem egyeztek ki a munkaadók a munkavállalókkal. a fidesz egyszerűen megveszi a szavazatokat. a fidesz az a párt, amelyik képes alulról megszerveződni.

ha nem kormányzat osztja a pénzt, hanem az önkormányzati képivselők szedik össze (a papokkal karöltve), akkor népszerűbbek lesznek, mint orbán.

Boldeone2 2022.12.07. 21:55:01

@cvsvrs: Az ellenzèk szinte nem is lètezik vidèken, meg kb úgy kèpzeld, hogy egy kis ellenzèki párt mondjuk Hajdú megyèben kb havi 250 ezret költhet , össz - vissz, azaz nincs pènze

Róna Pèternek van pènze , neki volt is anno egy 100 milliós alapítványa, règebben. Mèg gondolkoztam is rajta , hogy megpályázom a vezetèsèt, mert a kuratóriumi tagokkal mind kiváló viszonyban voltam , de utána letettem róla
Most azt sem tudom lètezik- e mèg vagy sem ....tehát Róna költött a demokráciára
Pogátsa csak egy egyetemi docens, abból szerintem nem jut adakozásra ...

A Fidesz is csak abból adakozik , amit elvesz az emberektől ...
Ez úgy megy , hogy elvesz 1000 egysèg pènzt , amiből 1 egysèget adakozik
A nagyobb rèszt ellopják ...
Ebből vannak milliárdjai a Fideszhez köthető oligarcháknak, a debreceni nagyvállalkozóknak

Az ellenzèk Debrecenben le van fizetve , ez 100% - os infó, vagy el van lehetlenítve
Erre mondom mindig : állampárti rezsimben èlünk ,2022 Magyarország ...

tűz fal 2022.12.07. 21:59:29

@GyMasa:
Még egy "új" dologgal bővült a diskurzus: Debrecen.

GyMasa 2022.12.07. 22:24:15

@tűz fal:
Jah, meg közben megtudtam, hoyg Gery nem is figyeli, mit művel az ellenzéki városvezetés Budapesten, de szerinte nagyon jó lenne, ha ez volna az országban is, mondjuk kormány szinten...
Huhh, aktív nap ez!
Mekkora szerencse, hogy ma nem volt meteorbecsapódás...

Gery87 2022.12.07. 22:38:25

@Boldeone2:

"Nyilván gyorsan nem sok esèly van, de előbb- utóbb Magyarországon is be kell következni egy politika- ès generációváltásnak"

Önmagától még nem fog megtörténni!
Lásd pl Örményországot, 10 éve még egy "egzotikusan korrupt istenháta mögötti seggluként" írtak róla, ahol dirket azért szarul csinálják meg az aszfaltozást hogy a helyi Döbrögi cége állami csilliárdokért minden évben újraaszfaltozhassa....a fiatalok pedig amint tehetik lelépnek. Ők mint elrettentő példa, ma meg olyanban élünk!
mínusz EU.

A faitalok zöme elcigányosodó proli, nekik a politika meg a korrupció semmit nem jelent, az újgazdag instán verető félcigány rapper infuenszer akárkik meg példaképek....
Nem azon gondolkodnak hogyan lehetne jobb meg tisztességesebb az élet, hanem hogy hogyan kerülhetnének a fasz jó oldalára, vagy csak simán beletörődnek aztán álmodoznak erről...
Ez van.

Akiket mi látunk az a kisebbség, a "belpesti meg vidéki libsik" kispolgári de értelmiségi réteg.
Többségük el fog innen menni.

Nem olyan tragédia ez.
Írek, skótok, angol prolik, német parasztok stb millió hagyták el a hazájukat.
Ma azért ugye jobb a helyzet ezekben az országokban.
Nem reménytelen a helyzet, csak idő kell hozzá.
Sok idő.

Még nem elég nagy a nyomor ahhoz.

Gery87 2022.12.07. 22:39:20

@GyMasa:

Miért figyelném?
Számomra az ellenzék rég leírta magát nem tudnak már olyat tenni ami ezt mélyítené vagy javítaná!

Gery87 2022.12.07. 22:40:14

@GyMasa:

"de szerinte nagyon jó lenne, ha ez volna az országban is,"

olvasd el amit erre írtam, kösssz.

Boldeone2 2022.12.08. 10:01:33

@Gery87: "Még nem elég nagy a nyomor ahhoz."

Már gyorsan haladunk, hogy olyan helyzet legyen , mint 2009 táján:

hvg.hu/gazdasag/20221208_inflacio_arak_dragulas

Gógita 2022.12.08. 11:25:37

@Boldeone2: "gy tűnnek majd el a fidesz- fasiszták "

Ki is a gyűlölködő?
TE!
Nem kicsit.

Gógita 2022.12.08. 11:29:00

@Boldeone2: "Itt kutyvilag jön, Orbán mindent tönkretett! "

Hát legalábbis nektek, gyűlölködő, hazaárulásra mindig kész balosoknak most szar. Elhiszem.
Meg is tesztek mindent, hogy mindenki másnak is az legyen!

Aztán ráfogjátok Orbánra, amikor az áskálódásotok, mocskolódásotok, hazudozásotok, aknamunkátok, túl jól sikerül és szív MIATTATOK az egész ország.

Nem felejtjük ezt el!

Gógita 2022.12.08. 11:32:51

@Gery87: Nem kéne, hogy ezt tegyék! Nem kényszer sem az árak csökkentésére tett erőfeszítés, sem a sokféle családtámogatás...
Azért csinálják, mert azt gondolják, ezzel segítenek nekünk!!!

És ez kitűnően működne is, ha a belső és külső ELLENSÉG nem törekedne az eltiprásukra!

Gógita 2022.12.08. 11:37:44

@Boldeone2: "Most elèg remènytelen helyzetben van az ország , de sokan ezt akarták ..."

Igen, TI és az EU-s elvbarátaitok! Akik már több éve mindent megtesznek a kormány ellehetetlenítéséért, hogy nehogy már sikeresen és MINDENKI megelégedésére tudjon kormányozni. Mert akkor ugye nem tudtok ti a helyére mászni, a magatok és az EU (kiszolgálása) javára.

Gógita 2022.12.08. 11:43:35

@Boldeone2: "Ma már a fiataloknak sem igazán könnyű, a legtöbben esèlyük sincs pl önálló lakáshoz jutni, "

Mióta élek mindig ezt hallom! Aztán valahogy mégis lesz lakás.
Annyiféle lakáshoz jutási támogatást, amennyit ez a kormány adott az elmúlt években, soha, senki nem adott!!!
Úgy pörgött az ingatlanpiac, hogy csak úgy füstölt. Cikkek tucatjait írtam csak én erről, ingatlanosokkal, hitelesekkel. Felsorolni se tudták, mire, mit, mennyit, milyen címen... lehet kapni? Volt, hogy nem volt mit venni, mert pénz volt csak a lakások nem épültek elég gyorsan!

Nem jó hazug embernek lenni Boldi!
Nem leszel boldog hosszútávon tőle.

Gógita 2022.12.08. 11:47:17

@Boldeone2: "Ez úgy megy , hogy elvesz 1000 egysèg pènzt , amiből 1 egysèget adakozik
A nagyobb rèszt ellopják ..."

IGAZOLD! Konkrétumokkal!
Vagy ne hazudozz tovább!

Gógita 2022.12.08. 11:50:29

@Gery87: "Akiket mi látunk az a kisebbség, a "belpesti meg vidéki libsik" kispolgári de értelmiségi réteg.
Többségük el fog innen menni."

Ne kecsegtess!
Nem mennek ezek sehová. Tudják, hogy itthon a legjobb nekik pofázni, minden felelősség és retorzió nélkül, biztonságban.

Gógita 2022.12.08. 11:56:48

@Gery87: "Még nem elég nagy a nyomor ahhoz. "

De az EU-EP-EB kombó, karöltve a hazai árulókkal mindent megtesz érte! :-(

Hol a pénzünk, amivel pont, hogy semmi gondunk nem lenne???!!!

Hol a napelemem, amire JANUÁRBAN pályáztunk? És most sok gázt KIVÁLTANA? ... Stb.

A kiszárítással akarják elérni a kormány bukását! NAPNÁL VILÁGOSABB!

Hol a COVID helyreállítási pénz? Már a Covid sincs!!! ...

Miről beszélünk? Mindenki megkapta az ezermilliárdokat ebben a durva válságos helyzetben csak pont két ker.dem. kormány nem, akik nem álltak be az IDEOLÓGIAI és URALMI sorban a kijelölt helyükre!!!!

Érdekes.

Akkor ki is az igazi ellenségünk???

Boldeone2 2022.12.08. 12:24:23

@Gógita: Ki is a gyűlölködő?"

- Miért lennèk gyűlölködő? Èn csak az igazságot írom le, ami nektek , rendszerhű agyhalottakból fáj...

Hát legalábbis nektek, gyűlölködő, hazaárulásra mindig kész balosoknak most szar. Elhiszem."

- Egyrèszt nem vagyok balos, másrèszt , nem nekem szar, hanem neked hívőnek, akit kibaxtak a munkájából mert csak egy cselèd voltál
Èn nyertem egy csomót a devizaszámláimon, mert tudtam mindig hogy elbukik ez a mocsok rezsim ...
Persze, az inflación èn is bukok, de a forint gyengülèse azt kiegyenlíti...

Igen, TI és az EU-s elvbarátaitok! Akik már több éve mindent megtesznek a kormány ellehetetlenítéséért, "

- Èppen az ellenkezője igaz: èvekig az EU tűrt Orbánnak , de mostanára elfogyott a türelem!
Orbán tette tönkre az országot , saját kezűleg :
èvek óta megy a forintgyengítès, a pofátlan osztogatás a haveri körnek , az ikerdeficit ...

Boldeone2 2022.12.08. 12:29:15

@Gógita: Úgy pörgött az ingatlanpiac, hogy csak úgy füstölt. "

- Látod milyen hülye, közgazdasagi analfabèta vagy? Egy amúgy is növekvő árlufira mèg rátoltak egy csomó pènzt, ami egy - egy az egyben szinte az ingatlanfejlesztőkhöz került , illetve az ingatlan tulajokhoz . Èn jól jártam , de a mostani lakásvasar előtti fiatalok ?
Itt ahol èn vagyok 35-40 millió egy 2 szobás panel... Ez egy inflaciós spirál valójaban ...
Ja , közben Orbán hülye támogatasai miatt elkèpesztő teher van a költsègvetèsen....

Boldeone2 2022.12.08. 12:33:33

@Gógita: IGAZOLD! Konkrétumokkal!
Vagy ne hazudozz tovább! "

Ideje lenne kivenni a fejed a homokból !
Hatvanpusztai Orbán' birtok, Orbán családja milliárdos állami pènzeket akvirálnak ! Hol van ilyen a világon ? Ez bananköztarsasag !
Tiborc Pista, Lölő, Jellinek, meg a többi NER potentát dollármilliárdokat keresnek, az államból ...

Ez egy aljas, korrupt , bűnös rendszer !

Gógita 2022.12.08. 13:21:28

@Boldeone2: "Èppen az ellenkezője igaz: èvekig az EU tűrt Orbánnak , de mostanára elfogyott a türelem!"

Tűrték, hogy van itt egy SZUVERÉN ország? Hűűűű.. Nagy dolog ez TŐLÜK.
Hogy eddig tűrték. :-(

Gógita 2022.12.08. 13:26:27

@Boldeone2: " Látod milyen hülye, közgazdasagi analfabèta vagy? "

Látom. Te meg azzal jössz, hogy jé, amikor nőtt a sok-sok TÁMOGATÁSTÓL a kereslet, és szűkült a kínálat, felmentek az árak. Hú, ki gondolta volna, hogy ez így működik???
Te nyilván nem.

"Egy amúgy is növekvő árlufira mèg rátoltak egy csomó pènzt, ami egy - egy az egyben szinte az ingatlanfejlesztőkhöz került , illetve az ingatlan tulajokhoz . "

Ki máshoz? Kitől vesznek lakást az emberek???
Jó reggelt! Kis közgáz zseni.

Gógita 2022.12.08. 13:33:50

@Boldeone2: "Èn nyertem egy csomót a devizaszámláimon, mert tudtam mindig hogy elbukik ez a mocsok rezsim ...
Persze, az inflación èn is bukok, de a forint gyengülèse azt kiegyenlíti..."

Nagy érdem tényleg, hogy ezen nyerészkedsz, és az országunk ELLEN játszol.
A Soros short-tanfolyamon ezt tanultad, nem?

És ezért ÉRDEKED, hogy az országunknak rosszul menjen. Mert ezen tollasodsz. Mint Gyuribá'.

Én egészen másként gondolkodom, és nem zavar az sem, ha éppen elbocsát egy helyi farok. (Főleg, ha tudom, miért nem voltam neki elég jó.) Túl tudok nézni a saját hasznomon, az egyéni érdekemen!!!

Gógita 2022.12.08. 13:38:47

@Boldeone2: "Hatvanpusztai Orbán' birtok, Orbán családja milliárdos állami pènzeket akvirálnak !"

1. Én nem vagyok irigy!
2. Munkákat kaptak szerződéssel, amiket el is végeztek (!!!), és amiből jól keresnek. Ez hol nem így van a világon?
3. BŰNCSELEKMÉNNYEL szerzett, vagyis LOPOTT pénzekről beszélj és azt igazold!

Gery87 2022.12.08. 17:01:35

@Gógita:

Persze, a mi pénzünkből könnyű adakozni, meg elszórni akármire...

Úgy beszélsz mint Virág elvtárs:)

Csapásokat adunk és csapásokat kapunk.Az élet nem habostorta, Pelikán.
Ahol nem vagyunk mi, ott az ellenség.Nehéz... nagyon nehéz!

Gery87 2022.12.08. 17:06:24

@Gógita:

Vigyázzon virág elvtárs, ne húzza fel magát, tudja a gyomra ,még fekélyt kap nekem...!

Gery87 2022.12.08. 17:10:04

@Gógita:

Adtak támogatást de a felső-közép rétegnek akiknek eddig is volt esélyük lakásra, házra...
Az árak elszálltak, már kétszer annyi egy panel mint 5 éve és már akkor is egy felívelő ára volt...
Vidéken kisvárosban is 25-30 alatt nincs lófasz se.
És ezek nem most épültek.
Újak nincsenek, pláne ami a "proliknak épülne".
persze van új építésű 100-ért...

Gery87 2022.12.08. 17:11:49

@Gógita:

Nem a pofázás szabadsága miatt maradnak ha maradnak pubi!
Szerinted aki lelép nyugatra azt mennyire fogja érdekelni tevőlegesen már hogy itt mi van?
Hazajár tüntetni vagy mi?

Gery87 2022.12.08. 17:19:21

@Gógita:

Akkor ki kell lépni ha ennyire nem tetszik.
Ez egy gittegylet, másodrangú hülyékkel az élen, de vannak játékszabályok amiket be kell tartani hogy jöjjön az a 3000 milliárd...ez egy cicaharc és eladják neked mint hős honvédő háborút. Orbán egy hasznos hülye nekik, akit lehet utálni és le lehet morálisan "helyre tenni"...

"Tetszik tudni az a kérdés, hogy apukával példát akarnak-e statuálni.
-.....igen, mert ha apuka kulák volna, azokból most sok van, de mert apuka párttag, ő meg párton kívüli, hát szóval szocialista jog, meg minden.
-Mi van a szocialista joggal? Gondolkozz csak!
-Hát a statuálás a lényeg. És hogy ne tessék idegeskedni. "

tűz fal 2022.12.08. 17:42:39

@Gery87:
"Akkor ki kell lépni ha ennyire nem tetszik."
Ha átvernek egy lakással amiről összehazudoztak mindenféle szépet aztán rádomlik a mennyezet, az nincs megoldva azzal, hogy elmész onnan, és veszel magadnak másikat. Ahogy Toroczkai is megmondta: hazugságokkal becsaptak.

"Ez egy gittegylet, másodrangú hülyékkel az élen, de vannak játékszabályok amiket be kell tartani"
Vannak bizony szabályok és szerződések, amiket be kell tartani. Ezt Varga Judit is hangoztatja, de az EU nem tartja be, hanem változtatgatja és lenyomja mások torkán.

"ez egy cicaharc és eladják neked mint hős honvédő háborút"
Akkor téged miért érdekel annyira amennyire például a bűnöző Soros nem?

"Orbán egy hasznos hülye nekik, akit lehet utálni és le lehet morálisan "helyre tenni"..."
Mondjál már példát arra, amikor a genderszekta morálisan helyretette Orbánt, mert én nem emlékszem ilyenre.

Boldeone2 2022.12.08. 19:25:49

@Gógita: BŰNCSELEKMÉNNYEL szerzett, vagyis LOPOTT pénzekről beszélj és azt igazold!"

- Elios- ügy, Orbán - bányák megszerzèse ( joga van mindenkinek hülyènek lenni) , Fidesz - MDF szèkház ügy, kaya Ibrahim , joszif Tóth, Faraon úr, Rogán letelepdèsi kötvèny üzlet, Rogán tolvaj női, Habony Árpi, Girosz Bandi , Schadl, Simonka, Voldemort Nagyúr, Boldog István , Mèszaros, Garancsi meg társai !
Napestig lehetne sorolni a korrupt , tolvaj , aljas rezsim bűneit ...
Nyilván Polpot Peti csak a kishalakat engedi lebukni ...

Az neked rendben van , hogy a kormányfő testvére, apja milliárdos állami megbízásokat akvirálnak , a falutársa - micsoda vèletlen - dollármilliárdos lett ...Micsoda vèletlen!

Baxod, ti fidesz - hívők, totál valláskárosultak vagytok !
Ha belefingana a szátokba Orbán , azt is áhitattal fogadnátok, kritika nèlkül !

tűz fal 2022.12.08. 19:33:40

@Boldeone2:
Nem azt mondta hogy napestig sorold, hanem azt hogy bizonyítsd be.
A te szádba tényleg belefingott Soros, és beleverte a metélt hülye fejedet a Jobbik seggébe.
Emberi értelemmel nem rendelkező, primitív állat vagy, csak vezényszavakat értesz.

GyMasa 2022.12.09. 16:23:24

@Gógita:
Egyet értek!
Aki az elmúlt 12 évben nem ment el, az azután sem fog...
Pont, mint a pocsogó, USA demokraták, akik még Kanadába sem kültüztek el Trump elől nemhogy Mexikóba...
Nincs nekünk ekkora szerencsénk!

Gógita 2022.12.12. 08:59:52

@Gery87: Ne hazudozz! A szegények is vállalhattak gyereket és kaptak pénzt. Számos címen mindenféle támogatást fel lehetett venni.

+ Aki nem tid hitelt fizetni, SEHOL nem kap hitelt! Nyugaton sem. (Ott pláne nem.)
+ Aki annyira szegény, annak okai vannak. Meg kell néznie, miért?
+ Aki semmiképpen nem tud városban drágán ingatlant venni, van vidék is. Olcsón.

+ Nem a te pénzed, az országé, és a kormányok hivatottak elosztani.
Az OV kormány nekünk osztja.

Gógita 2022.12.12. 09:03:22

@Gery87: A kereslet növekedése automatikusan húzza fel az árakat. Ez olyan, mint a gravitáció. Ne legyen már a kormány hibája, hogy pénzt ad lakásra több százezer embernek, és ettől az árak is emelkednek. Ilyen a fizetőképes kereslet!
És azért fizetőképes, mert a kormány rengeteg lóvét tett a rendszerbe!

Keresd ki a statokból, hányan jutottak lakáshoz az elmúlt pár évben! Lesz egy kis hullám!

Gógita 2022.12.12. 09:04:51

@Gery87: "Nem a pofázás szabadsága miatt maradnak ha maradnak pubi!
Szerinted aki lelép nyugatra azt mennyire fogja érdekelni tevőlegesen már hogy itt mi van?
Hazajár tüntetni vagy mi? "

Bár már itt sem lennének, lennétek! De csak a szátok jár.

Gógita 2022.12.12. 09:09:24

@Boldeone2: "Az neked rendben van , hogy a kormányfő testvére, apja milliárdos állami megbízásokat akvirálnak , a falutársa - micsoda vèletlen - dollármilliárdos lett ...Micsoda vèletlen!"

Teljesen. Mivel a világ így működik. A baloldal hány jobbos vállalkozónak tolt milliárdos megbízásokat? És hány sajátnak???

Ne légy már ennyire szörnyen demagóg!

Mindenhol ez megy. Az istenített nyugatodon is! Most is egy EP alelnököt tartóztattak le korrupcióért...

index.hu/kulfold/2022/12/11/europai-parlament-letartoztatas-vizsgalati-fogsag-eva-kaili/
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása